Povezane vesti

"Dalek si mi kao Australija": Romanu pogodile reči Breskvičine pesme, obratila se bivšem s kojim je hapšena

"Dalek si mi kao Australija": Romanu pogodile reči Breskvičine pesme, obratila se bivšem s kojim je hapšena

Telegraf 01.12.2024
Preporučujemo. Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica objavila je 13 novih pesma, a jednom pod nazivom "Australija" - posebno je pogodila koleginicu Romanu Panić. Naime, Romana, koja je svojevremeno bila uhapšena u Australiji zbog pljačke… »
Romana u transu zbog Breskvice: Reči pesme je podsetile na čoveka s kojim je hapšena u Australiji

Romana u transu zbog Breskvice: Reči pesme je podsetile na čoveka s kojim je hapšena u Australiji

Mondo 01.12.2024
Romana, koja je svojevremeno bila uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata, pronašla se u tekstu Anđeline pesme. Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica, objavila je 13 novih pesma, a jednom pod nazivom "Australija" posebno je pogodila… »
Romanu pogodile reči breskvičine pesme zbog čoveka s kojim je hapšena u brizbejnu! "Dalek si mi kao Australija...!"…

Romanu pogodile reči breskvičine pesme zbog čoveka s kojim je hapšena u brizbejnu! "Dalek si mi kao Australija...!"…

Kurir 01.12.2024
Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica objavila je 13 novih pesma, a jednom pod nazivom "Australija" posebno je pogodila koleginicu Romanu Panić. Naime, Romana, koja je svojevremeno bila uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata… »

Vesti dana »