Povezane vesti
"Dve godine sam kukala zbog para" Rada Manojlović posle nastupa otkrila kako sada stoji s finansijama: Stana nema još uvek...
Kurir 01.12.2024
Pevačica Rada Manojlović kaže da nju na tezgama slušaju i biznismeni i ratari, kao i da bi rado napravila veliki koncert u Areni, pod uslovom da joj se obezbedi sto na koji bi mogla da se popne i napravi atmosferu za pamćenje. Pevačicu su novinari… »
"Slušaju me i biznismeni i ratari": Rada Manojlović sa tezge došla nasmejana, pa otkrila: "Dve godine sam kukala za pare, a…
Blic 01.12.2024
Pevačica Rada Manojlović kaže da nju na tezgama slušaju i biznismeni i ratari, kao i da bi rado napravila veliki koncert u areni, pod uslovom da joj se obezbedi sto na koji bi mogla da se popne i napravi atmosferu za pamćenje. Pevačicu je naša ekipa… »
Vesti dana »

Patrijarh Porfirije: Presuda Dodiku dovodi u pitanje opstanak srpskog naroda u BiH
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 33 minutajoš 1 povezana