Povezane vesti

Trinkijeri otkrio urnebesnu priču o derbiju: "Kladio sam se na Partizan i sada mi duguju..."

Trinkijeri otkrio urnebesnu priču o derbiju: "Kladio sam se na Partizan i sada mi duguju..."

Telegraf pre 11 dana
Preporučujemo. Košarkaši Žalgirisa naredne nedelje gostovaće ekipi Partizana u Evroligi, a to je Andrea Trinkijeri iskoristio kako bi popričao o večitom derbiju iz prošle nedelje. Otkrio je kako je napravio opkladu sa ekipom da će Partizan… »
Trinkijeri se kladio protiv svojih igrača da Partizan dobija derbi sa Zvezdom, otkrio šta su morali da mu kupe

Trinkijeri se kladio protiv svojih igrača da Partizan dobija derbi sa Zvezdom, otkrio šta su morali da mu kupe

Nova pre 11 dana
: Košarkaši Žalgirisa u utorak gostuju Partizanu u okviru 13. kola Evrolige, a trener Andrea Trinkijeri će ponovo igrati pred navijačima koji ga obožavaju. On je uoči tog meča ispričao zanimljivu anegdotu iz svlačionice Žalgirisa kako se kladio… »
Trinkijeri se kladio na Partizan protiv Zvezde: Pobedio, pa se pojavio neočekivani problem!

Trinkijeri se kladio na Partizan protiv Zvezde: Pobedio, pa se pojavio neočekivani problem!

Mondo pre 11 dana
Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri zaradio večere i vino, nakon što je pobedio svoje saradnike i igrače opkladom na Partizan protiv Zvezde. Evroligaški derbi Crvene zvezde i Partizana odigran je u 11. kolu ove sezone, a tim Željka Obradovića… »

Vesti dana »