Povezane vesti
Trinkijeri otkrio zbog čega se kladio na Partizan protiv Zvezde i šta je zaradio
Sportski žurnal pre 7 sati
Žalgiris u utorak gostuje Parnom valjku. Andrea Trijnkijeri, italijanski stručnjak koji vodi litvanski Žalgiris, u utorak (20.30) imati emotivnu bitku protiv bivšeg kluba, Partizana. Pred duel u Beogradskoj areni istakao je da ne može da ostane… »
Andrea Trinkijeri nikad emotivniji pred utakmicu sa Partizanom: “ Znam samo da mi je uvek vrlo, vrlo specifično i da me u…
Hot sport pre 8 sati
„Ali tako je kako je, idemo sad da nas ne pojedu“ Košarkaši Žalgirisa suočavaju se s izazovima nakon poraza od Baskonije u 12. kolu Evrolige. Predstojeće gostovanje u Beogradu donosi dodatnu težinu treneru Andrea Trinkijeriju, koji je otvoreno… »
"Sad nemam gde da stavim vino" Trinkijeri analizom Partizana nasmejao sve do suza
Večernje novosti pre 8 sati
Košarakaši Partizana dočekuju Žalgiris u utorak od 20.30 u okviru Evrolige, a pred ovaj susret govorio je aktuelni strateg litvanskog kluba i nekadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri. Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS Trinkijer i je na početku… »
Vesti dana »
Mjesec dana od tragedije u Novom Sadu, traži se odgovornost za žrtve
Al Jazeera pre 4 satijoš 47 povezanih
Da li Srbiji prete obilne snežne padavine? Objavljena najnovija prognoza za naredne dane: Evo kada možemo da očekujemo sunčanije i toplije vreme
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Završen skup u Novom Sadu, novo okupljanje u utorak ispred Gradske skupštine
Beta pre 9 satijoš 29 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 6 satijoš 26 povezanih