Povezane vesti

Trinkijeri otkrio zbog čega se kladio na Partizan protiv Zvezde i šta je zaradio

Trinkijeri otkrio zbog čega se kladio na Partizan protiv Zvezde i šta je zaradio

Sportski žurnal 01.12.2024
Žalgiris u utorak gostuje Parnom valjku. Andrea Trijnkijeri, italijanski stručnjak koji vodi litvanski Žalgiris, u utorak (20.30) imati emotivnu bitku protiv bivšeg kluba, Partizana. Pred duel u Beogradskoj areni istakao je da ne može da ostane… »
Andrea Trinkijeri nikad emotivniji pred utakmicu sa Partizanom: “ Znam samo da mi je uvek vrlo, vrlo specifično i da me u…

Andrea Trinkijeri nikad emotivniji pred utakmicu sa Partizanom: “ Znam samo da mi je uvek vrlo, vrlo specifično i da me u…

Hot sport 01.12.2024
„Ali tako je kako je, idemo sad da nas ne pojedu“ Košarkaši Žalgirisa suočavaju se s izazovima nakon poraza od Baskonije u 12. kolu Evrolige. Predstojeće gostovanje u Beogradu donosi dodatnu težinu treneru Andrea Trinkijeriju, koji je otvoreno… »
"Sad nemam gde da stavim vino" Trinkijeri analizom Partizana nasmejao sve do suza

"Sad nemam gde da stavim vino" Trinkijeri analizom Partizana nasmejao sve do suza

Večernje novosti 01.12.2024
Košarakaši Partizana dočekuju Žalgiris u utorak od 20.30 u okviru Evrolige, a pred ovaj susret govorio je aktuelni strateg litvanskog kluba i nekadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri. Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS Trinkijer i je na početku… »

Vesti dana »