Povezane vesti

"Sa Kameron Dijaz sam imala lično iskustvo, žalila mi se da nema sreće u ljubavi": Čuvena Neda iz "Greha njene majke"…

"Sa Kameron Dijaz sam imala lično iskustvo, žalila mi se da nema sreće u ljubavi": Čuvena Neda iz "Greha njene majke"…

Kurir pre 7 sati
Glumicu Ivanu Jovanović publika je zavolela kroz ulogu u hit seriji "Greh njene majke", gde je imala ulogu mlade Nede. Nakon ove role, Ivana je napustila Srbiju i preselila se u Ameriku gde je nastavila da gradi karijeru u sasvim drugom pravcu. Međutim… »
Neda iz "Greha njene majke" tešila Kameron Dijaz što nema dečka: A sad se vratila u Beograd i opet "uči" srpski

Neda iz "Greha njene majke" tešila Kameron Dijaz što nema dečka: A sad se vratila u Beograd i opet "uči" srpski

Mondo pre 7 sati
Zbog reči glumice mnogi se pitaju da li je ozbiljna ili se sve vreme šali. Glumica Ivana Jovanović, poznata po ulozi u seriji "Greh njene majke", odlučila je da se posle 11 godina života u Americi vrati u Beograd. Tokom tog perioda, njen akcenat se… »
"Moj srpski je sad malo bolji, vežbam jezik": Glumica koja je "zaboravila srpski" se ponovo vratila u Beograd

"Moj srpski je sad malo bolji, vežbam jezik": Glumica koja je "zaboravila srpski" se ponovo vratila u Beograd

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Čuvena "Dunjice, to sam ja, Neda", glumica Ivana Jovanović nedavno je postala predmet šale ali i podsmeha nakon što je u jednom intervjuu pokazala da polako zaboravlja srpski jezik i da je dobila američki akcenat, pošto je godinama… »

Vesti dana »