Повезане вести

Неда из "Греха њене мајке" тешила Камерон Дијаз што нема дечка: А сад се вратила у Београд и опет "учи" српски

Неда из "Греха њене мајке" тешила Камерон Дијаз што нема дечка: А сад се вратила у Београд и опет "учи" српски

Мондо 01.12.2024
Због речи глумице многи се питају да ли је озбиљна или се све време шали. Глумица Ивана Јовановић, позната по улози у серији "Грех њене мајке", одлучила је да се после 11 година живота у Америци врати у Београд. Током тог… »
"Са Камерон Дијаз сам имала лично искуство, жалила ми се да нема среће у љубави": Чувена Неда из "Греха њене мајке" открива…

"Са Камерон Дијаз сам имала лично искуство, жалила ми се да нема среће у љубави": Чувена Неда из "Греха њене мајке" открива…

Курир 01.12.2024
Глумицу Ивану Јовановић публика је заволела кроз улогу у хит серији "Грех њене мајке", где је имала улогу младе Неде. Након ове роле, Ивана је напустила Србију и преселила се у Америку где је наставила да гради каријеру у сасвим… »
"Мој српски је сад мало бољи, вежбам језик": Глумица која је "заборавила српски" се поново вратила у Београд

"Мој српски је сад мало бољи, вежбам језик": Глумица која је "заборавила српски" се поново вратила у Београд

Телеграф 01.12.2024
Препоручујемо. Чувена "Дуњице, то сам ја, Неда", глумица Ивана Јовановић недавно је постала предмет шале али и подсмеха након што је у једном интервјуу показала да полако заборавља српски језик и да је добила амерички акценат… »

Вести дана »