Povezane vesti
"Strogo je, ali ovo pravilo se mora poštovati!" Jelena Tomašević i Sergej Ćetković otkrili kako vaspitavaju decu: Ovo…
Kurir 01.12.2024
U današnjem izdanju emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji, gosti su bili pevačica Jelena Tomašević i Lena Kovačević, kao i pevač Sergej Ćetković. Gosti su pored mnogobrojnih podeljenih anegdota o svojoj karijeri i svakodnevnici govorili i o svojim… »
Ovo je prava istina iza hit pesme Jelene Tomašević! Mislila je da je izgubila svoju priliku, a onda je dobila poziv Sergeja…
Kurir 01.12.2024
U današnjem izdanju emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji, gosti su bili Jelena Tomašević, Lena Kovačević i Sergej Ćetković. Tomašević i Ćetković su otkrili kako je nastao pevačicin veliki hit "Da mi je da mi se vrati", a ona je rekla: - Kada mi je… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Venecuela pozvala građane da objave mapu zemlje na mrežama za odgovor Trampu
Politika pre 36 minutajoš 37 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučić o "ekonomskom identitetu Evroazije": Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
RTV pre 3 satajoš 58 povezanih