Povezane vesti
Baka mirjana ima 99 godina, a igra kao da joj je 50, svi u čudu gledaju: Lepa Tamara joj došla u posetu, a ova scena mnogima…
Kurir 01.12.2024
Velika humanitarka Tamara Misirlić posetila je baku Mirjanu, koja ima 99 godina, a koja im je demonstrirala šta znače snaga i energija, te da su za nju godine samo broj i ništa više. - Jeste došle da obiđete staru baku? Jeste, ćeri moje rođene! -… »
Baka Mirjana ima 99 godina, a igra kao da joj je 50! Tamara joj došla u posetu, emotivnim snimkom rasplakale Srbiju
Mondo 01.12.2024
Drage moje ćerke, rođene, doterale ste me na 50 godina, rekla je baka Mirjana devojkama koje su je posetile. Velika humanitarka Tamara Misirlić posetila je baku Mirjanu, koja ima 99 godina, a koja im je demonstrirala šta znače snaga i energija, te da… »
Vesti dana »
Studenti i građani odaju poštu stradalima u Novom Sadu, na Cetinju i u Arilju: Incident kod Varadinskog mosta (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 35 povezanih
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 3 satajoš 28 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 3 satajoš 20 povezanih