Povezane vesti
Baka mirjana ima 99 godina, a igra kao da joj je 50, svi u čudu gledaju: Lepa Tamara joj došla u posetu, a ova scena mnogima…
Kurir 01.12.2024
Velika humanitarka Tamara Misirlić posetila je baku Mirjanu, koja ima 99 godina, a koja im je demonstrirala šta znače snaga i energija, te da su za nju godine samo broj i ništa više. - Jeste došle da obiđete staru baku? Jeste, ćeri moje rođene! - kaže… »
Baka Mirjana ima 99 godina, a igra kao da joj je 50! Tamara joj došla u posetu, emotivnim snimkom rasplakale Srbiju
Mondo 01.12.2024
Drage moje ćerke, rođene, doterale ste me na 50 godina, rekla je baka Mirjana devojkama koje su je posetile. Velika humanitarka Tamara Misirlić posetila je baku Mirjanu, koja ima 99 godina, a koja im je demonstrirala šta znače snaga i energija, te da su… »
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 3 satajoš 23 povezane

Uplaćen prvi novac iz Plana rasta za Zapadni Balkan: Srbiji od Evropske unije 51,7 miliona evra
Euronews pre 3 satajoš 21 povezana

Potvrđena presuda Urošu Blažiću na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 2 satajoš 18 povezanih

Sudbina Kosjerića u rukama jednog biračkog mesta, Zaječar u iščekivanju odluke suda (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 50 povezanih

Tiha smena u NIS-u: Skupština razrešila dva člana Odbora direktora, zamene stižu iz državnog vrha
Telegraf pre 3 satajoš 22 povezane