Povezane vesti
Putokaz za mame i tate: Zbog čega nastaje cerebralna paraliza?
RTK 01.12.2024
Zbog čega nastaje cerebralna paraliza i kako uočiti prve simptome? U igraonici Milutin i Milica slušamo priču o proždrljivom nilskom konju i vili krojačici Mališani nam i ovog puta daju neobične odgovore na jednostavna pitanja. Objasniće nam šta… »
Košarkaši Radničkog ubedljivi protiv Metalca
RTK 01.12.2024
U utakmici devetog kola Košarkaške lige Srbije, košarkaši Radničkog savladali su ekipu Metalca rezultatom 79:61. Kragujevčani su u Valjevu pokazali svoju maksimalnu borbenost, dok su sa druge strane ekipu Metalca usporavale konstantne povrede i… »
NEMOĆ METALCA I ZASLUŽENA POBEDA KRAGUJEVČANA
Valjevska posla 01.12.2024
Metalac još uvek nije zabeležio pobedu na svom terenu u ovoj sezoni, a novu gorku pilulu su igrači Đorđa Ilića popili u 9. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije pretrpevši poraz od kragujevačkog Radničkog 61-79 (17-22, 17-16, 13-16, 14-25)… »
Vesti dana »
Napadnuti studenti na Pravnom: Šutirali su transparente, pretili da će urinirati po fakultetu, jedan je rekao ‘Ja sam uz Vučića i šta mi možete’
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Novosadski srednjoškolci i nastavnici organizuju proteste tokom nedelje: Ovo je raspored
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih
Bilo je dovoljno dokaza da Tramp bude osuđen u slučaju izbora 2020: Izveštaj specijalnog tužioca SAD
BBC News pre 28 minutajoš 15 povezanih
Sa Danilom nikad nije dosadno: Lomio reket o kameru, a zatim pominjao pare, žene i kazino (VIDEO)
Danas pre 34 minutajoš 30 povezanih
Na ovo morate obratiti pažnju: Rhmz upozorava na opasnu pojavu u 3 dela Srbije, tiče se i Beograda
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih