Povezane vesti
Ovakvog Đokovića još nismo videli (FOTO)
Vesti online 02.12.2024
Možda je Huan Martin del Potro taj koji je završio karijeru, ali to nije lako palo ni Novaku Đokoviću. Srpski teniser je imao tu čast da bude na drugoj strani mreže u poslednjem meču argentinskog grend slem šampiona i dopusti mu da odnese pobedu u… »
Možete li da ga prepoznate? Jedan od najboljih fudbalera Argentine svih vremena se slikao sa Đokovićem (foto)
Večernje novosti 02.12.2024
Novak Đoković se trenutno nalazi u Buenos Ajresu gde je igrao na oproštajnom meču čuvenog Huana Martina Del Potra, inače njegovog velikog prijatelja. Foto: Printskrin/Instagram/claudicaniggia7 Vreme nakon meča iskoristio je da ostane još malo u… »
Poruka je jasna: Evo šta je Del Potro poklonio Novaku Đokoviću (video)
Novak Đoković je u nedelju ispratio Huana Martina del Potra u penziju. Srpski teniser pokazao je da je i veliki čovek, pa je bio uz dobrog prijatelja u važnom trenutku. FOTO:EPA-EFE/JUSTIN LANE U spektaklu u Buenos Ajresu je argentinski teniser rekao… »
Grande Delpo - Novak mu uručio trofej, a on bez njega nije hteo da ga podigne VIDEO
B92 02.12.2024
Huan Martin del Potro, sada već bivši argentinski teniser, pokazao je svoju veličinu u oproštajnom meču protiv Novaka Đokovića. Del Potro i Đoković su u Buenos Ajresu odigrali oproštajni meč za Argentinca, iako je on pre nekoliko godina… »
Nekadašnji broj 1 veruje da će Marej pomoći Đokoviću: Uz to je Škota stavio ispred „velike trojke“ u vrlo važnom…
Danas 02.12.2024
Američki teniser i nekada prvi reket sveta Endi Rodik igrao je protiv Federera, Đokovića i Nadala, ali smatra da najveću inteligenciju na terenu imao Endi Marej. Marej nije uspeo da dostigne visine svoja tri najveća rivala, ali je bio jedan od retkih… »
Đoković otkrio zašto je izabrao Mareja!
Sportske.net 02.12.2024
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je angažovao Endija Mareja za novog trenera zato što ga Britanac veoma dobro poznaje. "Igrao sam protiv njega još otkako smo bili vrlo mladi... i nema mnogo ljudi koji su osvojili nekoliko grend slem… »
VIDEO Novaka šokirala prelepa novinarka iz Argentine: Hteo je da govori na srpskom i „razotkrio“ je pred milionima
Nova 02.12.2024
: Novak Đoković je bio apsolutna zvezda dana u Argentini kada je došao na oproštaj Huana Martina del Potra od tenisa, a bilo je tu mnogo scena koje će pamtiti do kraja života. Najpre je bio na trci Formule 1 u Dohi, 24 sata je bio na finalu Kopa… »
Remek-delo o Novaku, tekst kakav nikad niste pročitali: Izvini, nisi zaslužio ovo, mi smo huškali
Mondo 02.12.2024
Pročitajte kako su Španci reagovali nakon što je Novak Đoković otišao u Argentinu, preko pola sveta, da ukaže čast svom prijatelju i rivalu Huanu Martinu del Potru. Izvinjavaju mu se što su huškali protiv njega sve ove godine. Srpski teniser… »
Novak: Tužan sam jer moji najveći rivali polako odlaze
Vesti online 02.12.2024
Pre dve godine je bio na oproštaju Rodžera Federera, juče je bio gost Huana Martina del Potra, a da je ceremonija bila bolje organizovana, bio bi pre desetak dana i na poslednjem meču Rafaela Nadala. Najveći asovi ovog milenijuma se polako… »
Ujutru popijem 8 tableta, doktori hoće da mi amputiraju nogu: Zbog ovoga je i Nole plakao sa njim!
Mondo 02.12.2024
Kroz užasne trenutke prolazi Huan Martin del Potro i to dobro zna Novak Đoković. Došao mu je na oproštajni meč jer je svetsan da je njegov prijatelj u nesnosnim bolovima već godinama i da je vrlo blizu odluke da mu amputiraju nogu i stave protezu… »
Naneo Đokoviću dva teška poraza: Ko je penzionisani teniser Huan Martin del Potro?
Danas 02.12.2024
Huan Martin del Potro i zvanično je završio igračku karijeru na svečanosti u Buenos Airesu, tokom koje je centralni događaj bio egzibicioni meč argentinskog tenisera i Novaka Đokovića. Del Potro je najveći uspeh u karjeri ostvario još 2009. kada… »
Pogledajte kako Đoković imitira Nadala (VIDEO)
Vesti online 02.12.2024
Kao i većina egzbionih duela, i susret Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra nije bio preterano ozbiljan. Uostalom, na Argentincu se videlo da je dugo van terena, jedva je hvatao dah. To što je pobedio, rezultat je samo Đokovićeve želje da se… »
"Kako se prezivaš? Pa, ti si naša bre!": Novaka šokirala novinarka u Argentini, nije mogao da veruje
Mondo 02.12.2024
Novak Đoković je u Argentini dao intervju za njihovu televiziju i iznenadio se kada je čuo kako se preziva novinarka. Shvatio je da je "naša" i oduševio se. Srpski teniser Novak Đoković boravio je prethodnih dana u Argentini gde je prvo bio na… »
FOTO Svi gledali u nju, a ona se poklonila Đokoviću: Bila simbol generacije i najlepša teniserka, sada očarala na…
Nova 02.12.2024
: Oproštaj Huana Martina Del Potra od tenisa ulepšao je Novak Đoković, ali i legendarna argentinska teniserka - Gabrijela Sabatini (54). Oproštaj Huana Martina Del Potra bio je veoma emotivan i čak je u jednom trenutku i Novak Đoković zaplakao… »
Novak, Rafa, Rodžer, Endi – „Jasno je ko ima najveći teniski IQ“
Sport klub 02.12.2024
Američki teniser Endi Rodik iza sebe ima sjajnu karijeru tokom koje je bio i grend slem šampion i prvi igrač ATP liste. Možda bi njegovi rezultati bili još bolji da se – makar delimično – nije preklopio sa najboljom generacijom u istoriji… »
Đoković: Marej sve zna o meni
Sportski žurnal 02.12.2024
Srbin obelodanio razlog angažovanja britanskog tenisera. Novak Đoković je novinarima u Buenos Ajresu rekao zašto je za novog trenera odabrao nekadašnjeg velikog rivala još iz tinejdžerskog doba - Endija Mareja: - Igrao sam protiv njega još otkako… »
"Znate, ja dolazim iz Srbije...": Novak uzeo mikrofon i održao govor posle kog je cela Argentina ustala!
Mondo 02.12.2024
Novak Đoković nije zaboravio da spomene Srbiju u svom obraćanju Huanu Martinu del Potru koji je završio karijeru. I te kako zna kakva je sličnost argentinskog i srpskog naroda, a zbog toga je cela Argentina aplaudirala. Srpski teniser Novak Đoković… »
Đoković: "On zna sve o meni"
B92 02.12.2024
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je angažovao Endija Mareja za novog trenera zato što ga Britanac veoma dobro poznaje. "Igrao sam protiv njega još otkako smo bili vrlo mladi... i nema mnogo ljudi koji su osvojili nekoliko grend slem… »
Đoković: Marej veoma dobro poznaje moju igru i sve kroz šta sam prošao
Politika 02.12.2024
BUENOS AJRES - Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je angažovao Endija Mareja za trenera zato što ga Britanac veoma dobro poznaje, prenosi danas AP. Đoković je 23. novembra saopštio da će Marej biti novi trener srpskog tenisera… »
Đoković ispratio u penziju još jednog velikog rivala: Dolazim iz zemlje i iz kulture u kojoj se cene njegove osobine (VIDEO)
Danas 02.12.2024
U nedelju uveče po srednjoevropskom vremenu u Buenos Airesu održala se manifestacija na kojoj se od aktivnog igranja oprostio legendarni grend slem šampion Huan Martin Del Potro, a centralni događaj bio je meč između Argentinca i Novaka Đokovića… »
Đoković: Angažovao sam Mareja jer me veoma dobro poznaje
Radio 021 02.12.2024
Novak Đoković rekao je danas da je angažovao Endija Mareja za novog trenera zato što ga Britanac veoma dobro poznaje. "Igrao sam protiv njega još otkako smo bili vrlo mladi... i nema mnogo ljudi koji su osvojili nekoliko grend slem titula", rekao je… »
Govor Novaka Djokovića rasplakao svet: Emotivan sam i zahvalan! (VIDEO)
Svet plus 02.12.2024
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, održao je govor koji je dirnuo milione tokom oproštajnog meča Huana Martina Del Potra u Argentini. Na revijalnom meču u čast legendarnog argentinskog tenisera i jednog od njegovih najdražih prijatelja, Novak… »
Spektakl Del Potra i Đokovića na oproštaju Argentinca u Buenos Ajresu (foto, video)
Sportski žurnal 02.12.2024
Imao sam lepu karijeru, uživao sam, a posebno u rivalitetu sa najboljim u istoriji. Novače, hvala ti što si došao na moj oproštaj - rekao je Del Potro. Argentinac Huan Martin Del Potro završio je karijeru spektakularnim oproštajnim mečom protiv… »
Novak Đoković u suzama: Dirljiv govor srpskog tenisera na oproštaju Del Potra! (foto) (video)
Hot sport 02.12.2024
Spektakl u Buenos Ajresu, kraj blistave karijere koja je uništena mnogobrojnim povredama! Noć za pamćenje u Buenos Ajresu obeležila je emotivna oproštajna ceremonija Huana Martina Del Potra od profesionalnog tenisa, u kojoj je učestvovao njegov… »
Đoković će zauvek čuvati poklon iz Argentine: Ovako mu se Del Potro odužio za poslednji meč!
Mondo 02.12.2024
Sjajan gest Argentinca koji je na specifičan način obeležio karijeru Novaka Đokovića. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ovog vikenda je pokazao i da je veliki čovek - otputovao je u Buenos Ajres, odigrao poslednji meč u karijeri Huana… »
Novak Đoković se slomio Kao nikada! Srbin plakao zbog Delpa, pa poslao moćnu poruku celom svetu
Kakva emocija na egzibiciji koju su odigrali Novak Đoković i Huan Martin del Potro. Foto: Printskrin Iako penzioner, koji praktično ne sme više ni da potrči, Del Potro je "odigrao srcem" i pobedio je Đokovića sa 6:4, 7:5! Uz suze... Zaplakali su… »
Đoković govorom rasplakao celu Argentinu: Birao reči, pa dobio aplauz celog stadiona!
Mondo 02.12.2024
Dvojica velikih prijatelja odigrali poslednji meč u karijeri Huana Martina del Potra. Novak Đoković oduševio i rasplakao publiku. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković pokazao je i šta mu znači prijateljstvo sa jednim od najboljih igrača u… »
Nole imitirao Nadala na zahtev Del Potra
Sport klub 02.12.2024
Kao i većina egzbionih duela, i susret Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra nije bio preterano ozbiljan. Uostalom, na Argentincu se videlo da je dugo van terena, jedva je hvatao dah. To što je pobedio, rezultat je samo Đokovićeve želje da se… »
Đoković izgubio, Del Potro rekao "zbogom" u suzama
Sportske.net 02.12.2024
Huan Martin del Potro zvanično je otišao u penziju pošto je odigrao egzibicioni meč u Bueno Ajresu sa Novakom Đokovićem. Najbolji svih vremena je očekivano izgubio u meču koji je bio pre svega pun zabavnih momenata nekada dvojice velikih rivala… »
Šta će reći Nadal? Ono što je Đoković uradio nasmejalo je sve, a sada se čeka Španac (video)
Huan Martin del Potro je zvanično otišao u penziju, a ispratio ga je na egzibicionom meču njegov prijatelj Novak Đoković. Ovaj susret bio je prilika ne samo da publika uživa u sjajnom tenisu već i da se dobro zabavi, a upravo je srpski teniser bio… »
Novak: Tužan sam jer moji najveći rivali polako odlaze
Sport klub 02.12.2024
Pre dve godine je bio na oproštaju Rodžera Federera, juče je bio gost Huana Martina del Potra, da je ceremonija bila bolje organizovana, bio bi pre desetak dana i na poslednjem meču Rafaela Nadala. Najveći asovi ovog milenijuma se polako opraštaju a… »
Ovakvog Novaka retko viđamo FOTO
B92 02.12.2024
Možda je Huan Martin Del Potro taj koji je završio karijeru, ali to nije lako palo ni Novaku Đokoviću. Srpski teniser je imao tu čast da bude na drugoj strani mreže u poslednjem mečeu argentinskog Grend slem šampiona i dopusti mu da odnese pobedu… »
Đoković: "Ova noć je tužna"
B92 02.12.2024
Nahvalio je Novak Đoković svog velikog prijatelja Huana Martina del Potra posle oproštajnog meča u Buenos Ajresu u kom je Argentinac slavio (6:4, 7:5). Iako ne igra od 2022. godine, sada je tek zvanično završio karijeru posle meča protiv… »
Spektakl Del Potra i Đokovića na oproštaju Argentinca u Buenos Ajresu
Politika 02.12.2024
Argentinac Huan Martin Del Potro i zvanično je završio karijeru spektakularnim oproštajnim mečom protiv Novaka Đokovića u Buenos Ajresu. Dvojica velikih rivala, ali pre svega prijatelja, oduševili su 15.000 navijača na tribinama i ceo teniski… »
Red smeha, pa red suza: Novak Đoković ispratio Del Potra u penziju (VIDEO)
Danas 01.12.2024
Huan Martin del Potro je i zvanično teniski penzioner. Čuveni Argentinac se oprostio od profesionalnog bavljenja tenisom u egzibiciji protiv Novaka Đokovića pred oko 15.000 gledalaca u Buenos Ajresu. Sama igra je, naravno, bila u drugom planu, a… »
Vesti dana »
Temperature uglavnom ispod nule, uz mraz i maglu - tokom dana razvedravanje
Euronews pre 29 minutajoš 17 povezanih
Bajatović: Srbija ne mora da brine do kraja grejne sezone, gasa imamo čak i viška
Novi magazin pre 29 minutajoš 9 povezanih