Povezane vesti
Spektakl Del Potra i Đokovića na oproštaju Argentinca u Buenos Ajresu (foto, video)
Sportski žurnal pre 1 sat
Imao sam lepu karijeru, uživao sam, a posebno u rivalitetu sa najboljim u istoriji. Novače, hvala ti što si došao na moj oproštaj - rekao je Del Potro. Argentinac Huan Martin Del Potro završio je karijeru spektakularnim oproštajnim mečom protiv… »
Ovakvog Novaka retko viđamo FOTO
B92 pre 5 sati
Možda je Huan Martin Del Potro taj koji je završio karijeru, ali to nije lako palo ni Novaku Đokoviću. Srpski teniser je imao tu čast da bude na drugoj strani mreže u poslednjem mečeu argentinskog Grend slem šampiona i dopusti mu da odnese pobedu… »
Đoković: "Ova noć je tužna"
B92 pre 5 sati
Nahvalio je Novak Đoković svog velikog prijatelja Huana Martina del Potra posle oproštajnog meča u Buenos Ajresu u kom je Argentinac slavio (6:4, 7:5). Iako ne igra od 2022. godine, sada je tek zvanično završio karijeru posle meča protiv… »
Spektakl Del Potra i Đokovića na oproštaju Argentinca u Buenos Ajresu
Politika pre 5 sati
Argentinac Huan Martin Del Potro i zvanično je završio karijeru spektakularnim oproštajnim mečom protiv Novaka Đokovića u Buenos Ajresu. Dvojica velikih rivala, ali pre svega prijatelja, oduševili su 15.000 navijača na tribinama i ceo teniski… »
Red smeha, pa red suza: Novak Đoković ispratio Del Potra u penziju (VIDEO)
Danas pre 5 sati
Huan Martin del Potro je i zvanično teniski penzioner. Čuveni Argentinac se oprostio od profesionalnog bavljenja tenisom u egzibiciji protiv Novaka Đokovića pred oko 15.000 gledalaca u Buenos Ajresu. Sama igra je, naravno, bila u drugom planu, a… »
Vesti dana »
Na Kopaoniku 36 centinetara snega, zbog magle vidljivost smanjena na 100 metara
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
Petković: Kurtijevo obraćanje ogolilo sve laži i spinove režima u Prištini
Blic pre 9 satijoš 1 povezana