Povezane vesti

Jokić izjednačen sa Medžikom Džonsonom po broju tripl-dablova

Jokić izjednačen sa Medžikom Džonsonom po broju tripl-dablova

RTS pre 16 minuta
Srpski košarkaš Nikola Jokić i pored poraza Nagetsa od Klipersa došao do svog 138. tripl-dabla u karijeri, čime se izjednačio sa legendarnim Medžikom Džonsonom. Los Anđeles klipersi pobedili su na domaćem terenu ekipu Denver nagetsa sa 126:122 u… »
Jokić jednim potezom prevario Hrvata i celu odbranu: Niko u hali nije video šta će da uradi!

Jokić jednim potezom prevario Hrvata i celu odbranu: Niko u hali nije video šta će da uradi!

Mondo pre 2 sata
Duel Nikole Jokića i Ivice Zupca završen sjajnom asistencijom najboljeg igrača NBA lige. Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić odigrao je fantastičan meč u porazu Denver Nagetsa od Los Anđeles Klipersa, a direktan rival u ovom okršaju bio mu… »
"Tata, nedostaješ mi!": Sramna provokacija Nikole Jokića u NBA ligi!

"Tata, nedostaješ mi!": Sramna provokacija Nikole Jokića u NBA ligi!

Mondo pre 2 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić nije reagovao na potez navijača. Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić odigrao je fantastičan meč u porazu Denver Nagetsa od Los Anđeles Klipersa (126:122), a domaći navijači nisu uspeli da ga poremete ni sramnim… »
Tripl-dabl Jokića u porazu Denvera od Los Anđeles Klipersa

Tripl-dabl Jokića u porazu Denvera od Los Anđeles Klipersa

Radio sto plus pre 2 sata
Kliperse je predvodio Džejms Harden sa 39 poena, 11 asistencija i devet skokova. On je pogodio svih 13 slobodnih bacanja i postigao je tri trojke u prvom poluvremenu i došao do brojke od 3.000. Norman Pauel pobedi je doprineo sa 28 poena, Terens Man sa… »
Jokić stigao legendu, ali nije pobedio u Los Anđelesu: Nikola blistao i nije mogao sam protiv svih!

Jokić stigao legendu, ali nije pobedio u Los Anđelesu: Nikola blistao i nije mogao sam protiv svih!

Mondo pre 3 sata
Još jedna fantastična partija Nikole Jokića u dresu Denvera. Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić obeležio je tripl-dabl učinkom novi meč Denver Nagetsa u NBA ligi, ali ni to nije bilo dovoljno da se upiše trijumf protiv Los Anđeles Klipersa… »
Jokić i umeće košarkaške igre: Pogledajte kako je Nikola bez gledanja nasamario hrvatskog centra!

Jokić i umeće košarkaške igre: Pogledajte kako je Nikola bez gledanja nasamario hrvatskog centra!

Telegraf pre 3 sata
Denver Nagetsi su zabeležili još jedan poraz u NBA ligi, ovoga puta su od njih bili bolji Los Anđeles Klipersi koji su na svom terenu slavili sa 126:122, čak i uprkos novom, rekordnom tripl-dablu Nikole Jokića koji je još jednom briljirao. Nikola… »
"Tata, nedostaješ mi...": Nimalo lepe prozivke za Nikolu Jokića, Srbina udarili tamo gde je najtanji!

"Tata, nedostaješ mi...": Nimalo lepe prozivke za Nikolu Jokića, Srbina udarili tamo gde je najtanji!

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od strane Los Anđeles Klipersa u novom meču NBA lige, ovoga puta sa 126:122 u pravoj drami, gde je uzaludna bila i nova izuzetna, ali i rekordna utakmice našeg Nikole Jokića koji je ponovo imao… »
Sjajni Nikola Jokić je tripl-dabl mašina, ali Denver trokira: Nagetsi pali u velikoj drami protiv Klipersa!

Sjajni Nikola Jokić je tripl-dabl mašina, ali Denver trokira: Nagetsi pali u velikoj drami protiv Klipersa!

Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Denver Nagetsa su zabeležili još jedan poraz u NBA ligi, pošto su ovoga puta na gostujućem terenu u Los Anđelesu poraženi od Klipersa nakon velike drame sa 126:122. Uzalud je timu iz Kolorada bio i još jedan tripl-dabl sjajnog Nikole… »
Nikola Jokić piše istoriju NBA lige: Srbin stao uz legendarnog košarkaša na večnoj listi!

Nikola Jokić piše istoriju NBA lige: Srbin stao uz legendarnog košarkaša na večnoj listi!

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom je pokazao da je jedan od najboljih igrača koji je ikad viđen u ovom sportu, dok je sada to potvrdio i činjenicom da je stao rame uz rame sa legendarnim Medžikom Džonsonomo na listi… »

Vesti dana »