Povezane vesti
Izračunali smo: Kolika će vam biti penzija u januaru 2025. godine, nakon povećanja
Nova pre 21 sat
: Penzioneri u Srbiji dobili su uvećanje penzija za 10,9 osto, koje će osetiti u januaru kada im bude "leglo" u proseku nekoliko hiljada dinara više. Ako uzmemo u obzir prosečnu penziju u našoj zemlji, to povećanje biće za oko 5.000 dinara. U… »
KAKO DA IZRAČUNATE KOLIKA ĆE VAM BITI PENZIJA NAKON UVEĆANJA? Najviše će se obradovati jedna grupa građana, a ovo je…
Kurir pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je najavio će decembarske penzije leći nešto ranije na račune najstarijih građana nego što je to inače slučaj. Penzije će biti uvećane za 10, 9 odsto, a evo kako da izračunate koliko će tačno… »
Evo kako da izračunate kolika će vam biti penzija posle uvećanja: Ovo je formula, biće isplaćene pre Božića
Mondo pre 1 dan
Evo kako da izračunate koliko će iznositi penzija posle uvećanja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je najavio će decembarske penzije leći nešto ranije na račune najstarijih građana nego što je to inače slučaj. Penzije će biti… »
Veće penzije stižu pre Božića: Evo kako da izračunate koliko će iznositi vaše uvećane naknade, ovo je formula
Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je najavio će decembarske penzije leći nešto ranije na račune najstarijih građana nego što je to inače slučaj. Penzije će biti uvećane za 10, 9 odsto, a mi vam u nastavku teksta donosimo odgovore kako… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Mama ti krava“: Odbornici vlasti i opozicije se vređaju na sednici o smeni gradonačelnika Novog Sada
Nova pre 33 minutajoš 17 povezanih
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Predsednik Srbije: Očekuje me težak dan u Briselu, sastanci sa novopostavljenim zvaničnicima EU
Euronews pre 32 minutajoš 14 povezanih
Jodžir završio u policiji nakon što mu je zapaljen automobil: Oglasio se za "Blic": "Sve je urađeno namerno"
Blic pre 50 minutajoš 13 povezanih