Повезане вести

„Родитељи су му куповали ножеве којим је убио мог сина“: Потресна исповест оца Андреја Симића (13) ког је убио вршњак

„Родитељи су му куповали ножеве којим је убио мог сина“: Потресна исповест оца Андреја Симића (13) ког је убио вршњак

Нова 02.12.2024
: Дечак Андреј Симић убијен је 5. октобра 2023. године око 11 часова. Његово тело пронашли су лекари Хитне помоћи на тавану куће у Нишкој Бањи. Више јавно тужилаштво у Нишу саопштило је да је убиство починио дечак који је тада… »
"Није им жао што наше дете труне у гробу" Отац убијеног дечака за Курир открио шокантне тврдње родитеља убице, водитељка у…

"Није им жао што наше дете труне у гробу" Отац убијеног дечака за Курир открио шокантне тврдње родитеља убице, водитељка у…

Курир 02.12.2024
Дечак Андреј Симић убијен је 5. октобра 2023. године око 11 часова. Његово тело пронашли су лекари Хитне помоћи на тавану куће у Нишкој Бањи. Више јавно тужилаштво у Нишу саопштило је да је убиство починио дечак који је тада… »
"Родитељи су му куповали те ножеве": Потресна исповест оца Андреја Симића (13) кога је друг убио са 37 убода: "За убиство…

"Родитељи су му куповали те ножеве": Потресна исповест оца Андреја Симића (13) кога је друг убио са 37 убода: "За убиство…

Блиц 02.12.2024
"Дан након сахране на вратима ми се појавио отац убице, ја сам знао да ништа искрено не могу да очекујем од њега. Он се појавио само да би се рекло да је дошао" Дечак Андреј Симић убијен је 5. октобра 2023. године око 11 часова… »
"Био је опседнут ножевима, њима је убио мог сина": Андреја је 37 пута избо друг у Нишкој Бањи, исповест оца леди крв

"Био је опседнут ножевима, њима је убио мог сина": Андреја је 37 пута избо друг у Нишкој Бањи, исповест оца леди крв

Мондо 02.12.2024
Отац убијеног дечака из Нишке Бање је отворио душу и открио све о суђењу које тек следи. Дечак Андреј С. убијен је 5. октобра 2023. године око 11 часова. Његово тело пронашли су лекари Хитне помоћи на тавану куће у Нишкој… »

Вести дана »