Povezane vesti

„Roditelji su mu kupovali noževe kojim je ubio mog sina“: Potresna ispovest oca Andreja Simića (13) kog je ubio vršnjak

„Roditelji su mu kupovali noževe kojim je ubio mog sina“: Potresna ispovest oca Andreja Simića (13) kog je ubio vršnjak

Nova pre 1 sat
: Dečak Andrej Simić ubijen je 5. oktobra 2023. godine oko 11 časova. Njegovo telo pronašli su lekari Hitne pomoći na tavanu kuće u Niškoj Banji. Više javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je da je ubistvo počinio dečak koji je tada imao 13… »
"Nije im žao što naše dete trune u grobu" Otac ubijenog dečaka za Kurir otkrio šokantne tvrdnje roditelja ubice…

"Nije im žao što naše dete trune u grobu" Otac ubijenog dečaka za Kurir otkrio šokantne tvrdnje roditelja ubice…

Kurir pre 1 sat
Dečak Andrej Simić ubijen je 5. oktobra 2023. godine oko 11 časova. Njegovo telo pronašli su lekari Hitne pomoći na tavanu kuće u Niškoj Banji. Više javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je da je ubistvo počinio dečak koji je tada imao 13… »
"Roditelji su mu kupovali te noževe": Potresna ispovest oca Andreja Simića (13) koga je drug ubio sa 37 uboda: "Za ubistvo…

"Roditelji su mu kupovali te noževe": Potresna ispovest oca Andreja Simića (13) koga je drug ubio sa 37 uboda: "Za ubistvo…

Blic pre 3 sata
"Dan nakon sahrane na vratima mi se pojavio otac ubice, ja sam znao da ništa iskreno ne mogu da očekujem od njega. On se pojavio samo da bi se reklo da je došao" Dečak Andrej Simić ubijen je 5. oktobra 2023. godine oko 11 časova. Njegovo telo… »
"Bio je opsednut noževima, njima je ubio mog sina": Andreja je 37 puta izbo drug u Niškoj Banji, ispovest oca ledi krv

"Bio je opsednut noževima, njima je ubio mog sina": Andreja je 37 puta izbo drug u Niškoj Banji, ispovest oca ledi krv

Mondo pre 3 sata
Otac ubijenog dečaka iz Niške Banje je otvorio dušu i otkrio sve o suđenju koje tek sledi. Dečak Andrej S. ubijen je 5. oktobra 2023. godine oko 11 časova. Njegovo telo pronašli su lekari Hitne pomoći na tavanu kuće u Niškoj Banji. Više javno… »

Vesti dana »