Povezane vesti

"Nećeš se obogatiti za 100 grama mesa, ali ćeš ispasti seljak" Srbin napravio pometnju na mrežama zbog jednog običaja u…

"Nećeš se obogatiti za 100 grama mesa, ali ćeš ispasti seljak" Srbin napravio pometnju na mrežama zbog jednog običaja u…

Kurir pre 2 sata
Na društvenim mrežama se povela polemika oko hrane koju ne pojedemo u restoranu. Jedan korisnik društvene mreže X koji se potpisuje kao "ReDiStupidita", objavio da je za njega pakovanje ostataka hrane iz restorana odraz nekulture. Ovaj stav pokrenuo… »
"Nisu mi jasni ljudi koji nisu pojeli hranu u restoranu, pa je ponesu kući: Rat na mrežama zbog ove navike Srba

"Nisu mi jasni ljudi koji nisu pojeli hranu u restoranu, pa je ponesu kući: Rat na mrežama zbog ove navike Srba

Mondo pre 4 sati
Nošenje ostatka obroka iz restorana kući, izazavalo je raspravu među Srbima. U poslednje vreme postalo je praksa da se obrok koji ne pojedete u restoranu, ponese kući, pa se tako konobar ljubazno zamoli da ostatak hrane zapakuje. Ovo naizgled… »
"Ako to radiš, za mene si seljak": Srbin otkrio šta misli o ljudima koji ostatak ručka iz restorana nose kući pa izazvao…

"Ako to radiš, za mene si seljak": Srbin otkrio šta misli o ljudima koji ostatak ručka iz restorana nose kući pa izazvao…

Blic pre 15 sati
U restoranu ste, naručili ste obilan ručak koji na kraju niste uspeli da pojedete do kraja. Šta radite u tom trenutku? Ostavljate ostatak i nakon plaćanja odlazite iz lokala, ili bez ustručavanja pitate konobara da vam spakuje? Ovo naizgled… »

Vesti dana »