Povezane vesti
"Nećeš se obogatiti za 100 grama mesa, ali ćeš ispasti seljak" Srbin napravio pometnju na mrežama zbog jednog običaja u…
Kurir pre 2 sata
Na društvenim mrežama se povela polemika oko hrane koju ne pojedemo u restoranu. Jedan korisnik društvene mreže X koji se potpisuje kao "ReDiStupidita", objavio da je za njega pakovanje ostataka hrane iz restorana odraz nekulture. Ovaj stav pokrenuo… »
"Nisu mi jasni ljudi koji nisu pojeli hranu u restoranu, pa je ponesu kući: Rat na mrežama zbog ove navike Srba
Mondo pre 4 sati
Nošenje ostatka obroka iz restorana kući, izazavalo je raspravu među Srbima. U poslednje vreme postalo je praksa da se obrok koji ne pojedete u restoranu, ponese kući, pa se tako konobar ljubazno zamoli da ostatak hrane zapakuje. Ovo naizgled… »
"Ako to radiš, za mene si seljak": Srbin otkrio šta misli o ljudima koji ostatak ručka iz restorana nose kući pa izazvao…
Blic pre 15 sati
U restoranu ste, naručili ste obilan ručak koji na kraju niste uspeli da pojedete do kraja. Šta radite u tom trenutku? Ostavljate ostatak i nakon plaćanja odlazite iz lokala, ili bez ustručavanja pitate konobara da vam spakuje? Ovo naizgled… »
Vesti dana »
Đoković: Marej veoma dobro poznaje moju igru i sve kroz šta sam prošao
Politika pre 1 satjoš 22 povezane
Đaci ispred Jovine gimnazije: Ovo je javni čas za odbranu dostojanstva
N1 Info pre 45 minutajoš 14 povezanih
Tramp kritikovao odluku Bajdena o pomilovanju sina: To je zloupotreba
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Dušan Milanović pušten iz pritvora; KFOR: Priština tražila, nismo dozvolili slanje KBS na sever
RTS pre 10 minutajoš 30 povezanih