Povezane vesti
Matora progovorila o svadbi sa Stefani! Sve već isplanirala, ne zaboravlja kako je prošla sa Anitom: Neću zli jezici da mi sve…
Kurir 02.12.2024
Bivša rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora nedavno je gostovala u emisiji, te je iskreno govorila o emotivnom odnosu sa Stefani Grujić. Ona je na pitanje svadbe rekla da nema nameru da mnogo detaljiše, budući da su mnogi već pokušavali da pokvare njenu… »
Matora progovorila o svadbi: Sa Stefani već sve isplanirala: "Neću da pustim da nam drugi sreću kvare"
Blic 01.12.2024
Bivša rijaliti učesnica, Jovana Tomić Matora, nedavno je gostovala u emisiji, te je iskreno govorila o emotivnom odnosu sa Stefani Grujić. Ona je na pitanje svadbe rekla da nema nameru da mnogo detaljiše, budući da su mnogi već pokušavali da pokvare… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 31 povezana

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije: U stanici Prokop instalirana dodatna merna oprema
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih