Povezane vesti

"Opet nisam čuo tvoj glas u kući, a učinilo mi se da jesam..." Vlado Georgiev slomljen zbog smrti majke, njegove reči bole

"Opet nisam čuo tvoj glas u kući, a učinilo mi se da jesam..." Vlado Georgiev slomljen zbog smrti majke, njegove reči bole

Blic 02.12.2024
Prošlo je 40 dana od smrti majke pevača Vlada Georgieva, a on se ovim povodom oglasio emotivnom porukom. - 40 dana kako te nema, dušo moja draga… Boki moja, danas opet nisam čuo tvoj glas u kući kako zvoni, a učinilo mi se da jesam. A zvoni mi… »
Emotivna objava Vlade Georgieva: 40 dana kako te nema dušo moja draga (FOTO)

Emotivna objava Vlade Georgieva: 40 dana kako te nema dušo moja draga (FOTO)

Svet plus 02.12.2024
Popularni muzičar Vlado Georgiev podelio je emotivnu objavu na društvenim mrežama, izražavajući tugu zbog gubitka svoje majke. Njegove dirljive reči odražavaju neizmernu ljubav i prazninu koju oseća nakon njenog odlaska. "40 dana kako te nema… »
"Boki moja, danas sam opet čuo tvoj glas": Reči Vlade Georgieva nakon smrti majke slamaju srca

"Boki moja, danas sam opet čuo tvoj glas": Reči Vlade Georgieva nakon smrti majke slamaju srca

Mondo 02.12.2024
Georgiev se oglasio povodom 40 dana od smrti svoje majke Borke, kojoj je bio izuzetno privržen. Vladi Georgievu je krajem oktobra ove godine preminula majka, a pevač se od nje oprostio emotivnim rečima, ne skrivajući koliko mu je njen odlazak teško… »

Vesti dana »