Povezane vesti

"Opet nisam čuo tvoj glas u kući, a učinilo mi se da jesam..." Vlado Georgiev slomljen zbog smrti majke, njegove reči bole

"Opet nisam čuo tvoj glas u kući, a učinilo mi se da jesam..." Vlado Georgiev slomljen zbog smrti majke, njegove reči bole

Blic pre 4 sati
Prošlo je 40 dana od smrti majke pevača Vlada Georgieva, a on se ovim povodom oglasio emotivnom porukom. - 40 dana kako te nema, dušo moja draga… Boki moja, danas opet nisam čuo tvoj glas u kući kako zvoni, a učinilo mi se da jesam. A zvoni mi… »
Emotivna objava Vlade Georgieva: 40 dana kako te nema dušo moja draga (FOTO)

Emotivna objava Vlade Georgieva: 40 dana kako te nema dušo moja draga (FOTO)

Svet plus pre 3 sata
Popularni muzičar Vlado Georgiev podelio je emotivnu objavu na društvenim mrežama, izražavajući tugu zbog gubitka svoje majke. Njegove dirljive reči odražavaju neizmernu ljubav i prazninu koju oseća nakon njenog odlaska. "40 dana kako te nema… »
"Boki moja, danas sam opet čuo tvoj glas": Reči Vlade Georgieva nakon smrti majke slamaju srca

"Boki moja, danas sam opet čuo tvoj glas": Reči Vlade Georgieva nakon smrti majke slamaju srca

Mondo pre 5 sati
Georgiev se oglasio povodom 40 dana od smrti svoje majke Borke, kojoj je bio izuzetno privržen. Vladi Georgievu je krajem oktobra ove godine preminula majka, a pevač se od nje oprostio emotivnim rečima, ne skrivajući koliko mu je njen odlazak teško… »

Vesti dana »