Povezane vesti

Marija Šerifović ne može da savlada emocije: Nisam spavala dva dana i dve noći, u 2 sata iza ponoći smo se spakovali i krenuli…

Marija Šerifović ne može da savlada emocije: Nisam spavala dva dana i dve noći, u 2 sata iza ponoći smo se spakovali i krenuli…

Story 02.12.2024
Sin Marije Šerifović već proslavlja prvi rođendan, a čini se kao da je juče bilo kada je Marija Šerifović iznenada objavila da je postala majka. Za ponosnu mamu ovo je emotivan, dirljiv dan, a sada je prvi put odlučila da sa javnošću podeli kako su… »
Povodom prvog rođendana svog sina - Marija Šerifović objavila datum koncerta u Beogradu

Povodom prvog rođendana svog sina - Marija Šerifović objavila datum koncerta u Beogradu

Story 02.12.2024
Danas je važan dan u domu Marije Šerifović - njen sin Mario slavi prvi rođendan, te je naša najveća pop zvezda odlučila da baš na današnji dan objavi datum dugoočekivanog koncerta u Beogradu, koji je zakazan za 8. mart 2025. u "Sava-centru". “Ovaj život… »
Marija surogat-majci dala 50.000 € i strogi ugovor: Nije smela da se farba i ide u saunu, a kazna bi bila paprena

Marija surogat-majci dala 50.000 € i strogi ugovor: Nije smela da se farba i ide u saunu, a kazna bi bila paprena

Mondo 02.12.2024
Pevačica je proslavila prvi rođendan sina, a tek nedavno su se saznali strogi uslovi ugovora koji je potpisala sa surogat-majkom iz Amerike. Marija Šerifović, jedna od najpoznatijih pevačica s naših prostora, prošle godine postala je majka sina Maria uz… »
Nije smela da farba kosu, ide u saunu! Marija sina dobila uz pomoć surogat-majke, dala joj 50.000 €, potpisali strog ugovor, a…

Nije smela da farba kosu, ide u saunu! Marija sina dobila uz pomoć surogat-majke, dala joj 50.000 €, potpisali strog ugovor, a…

Kurir 02.12.2024
Pevačica i jedan od naših najlepših vokala Marija Šerifović pre godinu dana dobila je sina Maria pomoću surogat-majke. Marija Šerifović, dobila je sina pomoću surogat majke, a dečak je rođen na klinici u Los Anđelesu. Pevačica je ceo proces držala u… »
Sin Marije Šerifović danas slavi 1. Rođendan! Pevačica emotivnom objavom raznežila sve: "Do svog poslednjeg dana pitaću se..."…

Sin Marije Šerifović danas slavi 1. Rođendan! Pevačica emotivnom objavom raznežila sve: "Do svog poslednjeg dana pitaću se..."…

Kurir 02.12.2024
Pop zvezda Marija Šerifović pre tačno godinu dana dobila je sina Maria. Neretko na društvenim mrežama pokazuje koliko uživa u majčinstvu, a danas je podelila emotivnu objavu povodom sinovljevog 1. rođendana. - Nisam spavala dva dana i dve noći. U 2 sata… »
Marija Šerifović otkrila koje uslove je morala da ispuni surogat majka njenog deteta za nadoknadu od 50.000 dolara: Nije smela…

Marija Šerifović otkrila koje uslove je morala da ispuni surogat majka njenog deteta za nadoknadu od 50.000 dolara: Nije smela…

Nova 02.12.2024
: Marija Šerifović je pre godinu dana dobila sina Maria pomoću surogat majke, a ceo proces držala je u strogoj tajnosti. Marijin naslednik rođen je na klinici u Los Anđelesu, gde je pevačica u toku prošle godine često putovala. Iako je krila da tamo… »
"Koliko je dalek bio ovaj dan, a pogledaj nas sad": Jovana Pajić objavila fotografiju sa sinom Marije Šerifović - Malom Mariu…

"Koliko je dalek bio ovaj dan, a pogledaj nas sad": Jovana Pajić objavila fotografiju sa sinom Marije Šerifović - Malom Mariu…

Blic 02.12.2024
Sin Marija Šerifović, Mario Šerifović, danas proslavlja prvi rođendan, a tim povodom oglasila se i pevačica Jovana Pajić. Marija i Jovana su godinama bliske prijateljice, a sada je Pajićeva na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa malim Mariom… »
Sin Marije Šerifović slavi prvi rođendan: Čime sam zaslužila tebe, tako savršenog? (FOTO)

Sin Marije Šerifović slavi prvi rođendan: Čime sam zaslužila tebe, tako savršenog? (FOTO)

Svet plus 02.12.2024
Pre tačno godinu dana, Marija Šerifović doživela je najvažniji trenutak u svom životu – postala je majka malog Maria, sina kojeg je dobila pomoću surogat majke u Americi. Povodom njegovog prvog rođendana, Marija se oglasila emotivnom porukom koja je… »
Marijin sin proslavlja 1. rođendan, pevačica mu se obratila rečima koje teraju suze na oči: Pitaju me sine…

Marijin sin proslavlja 1. rođendan, pevačica mu se obratila rečima koje teraju suze na oči: Pitaju me sine…

Svet & Skandal 02.12.2024
Sin Marije Šerifović 1. rođendan proslaviće s majkom Marija Šerifović tačno u ponoć oglasila se na društvenim mrežama i to najlepšim povodom. Naime, njen sin Mario danas je napunio godinu dana zbog čega mu se pevačica obratila najnežnijim rečima. Sin… »
(Foto) sin Marije Šerifović slavi 1.: Rođendan Progovorila o noći kad je postala majka: "Pitaju me je l' mi se život promenio…

(Foto) sin Marije Šerifović slavi 1.: Rođendan Progovorila o noći kad je postala majka: "Pitaju me je l' mi se život promenio…

Blic 02.12.2024
Pop zvezda Marija Šerifović pre tačno godinu dana dobila je sina Maria. Marija Šerifović često na društvenim mrežama pokazuje koliko uživa u majčinstvu, a danas je podelila emotivnu objavu povodom 1. rođendana malog Maria. - Nisam spavala dva dana i dve… »

Vesti dana »