Povezane vesti

Nije smela da farba kosu, ide u saunu! Marija sina dobila uz pomoć surogat-majke, dala joj 50.000 €, potpisali strog ugovor…

Nije smela da farba kosu, ide u saunu! Marija sina dobila uz pomoć surogat-majke, dala joj 50.000 €, potpisali strog ugovor…

Kurir pre 1 sat
Pevačica i jedan od naših najlepših vokala Marija Šerifović pre godinu dana dobila je sina Maria pomoću surogat-majke. Marija Šerifović, dobila je sina pomoću surogat majke, a dečak je rođen na klinici u Los Anđelesu. Pevačica je ceo proces… »
Marija Šerifović ne može da savlada emocije: Nisam spavala dva dana i dve noći, u 2 sata iza ponoći smo se spakovali i…

Marija Šerifović ne može da savlada emocije: Nisam spavala dva dana i dve noći, u 2 sata iza ponoći smo se spakovali i…

Story pre 2 sata
Sin Marije Šerifović već proslavlja prvi rođendan, a čini se kao da je juče bilo, kada je Marija Šerifović iznenada objavila da je poslata majka. Za ponosnu mamu ovo je emotivan, dirljiv dan, a sada je prvi put odlučila da sa javnošću podeli… »
"Koliko je dalek bio ovaj dan, a pogledaj nas sad": Jovana Pajić objavila fotografiju sa sinom Marije Šerifović - Malom…

"Koliko je dalek bio ovaj dan, a pogledaj nas sad": Jovana Pajić objavila fotografiju sa sinom Marije Šerifović - Malom…

Blic pre 2 sata
Sin Marija Šerifović, Mario Šerifović, danas proslavlja prvi rođendan, a tim povodom oglasila se i pevačica Jovana Pajić. Marija i Jovana su godinama bliske prijateljice, a sada je Pajićeva na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa malim… »
Sin Marije Šerifović danas slavi 1. Rođendan! Pevačica emotivnom objavom raznežila sve: "Do svog poslednjeg dana pitaću…

Sin Marije Šerifović danas slavi 1. Rođendan! Pevačica emotivnom objavom raznežila sve: "Do svog poslednjeg dana pitaću…

Kurir pre 2 sata
Pop zvezda Marija Šerifović pre tačno godinu dana dobila je sina Maria. Neretko na društvenim mrežama pokazuje koliko uživa u majčinstvu, a danas je podelila emotivnu objavu povodom sinovljevog 1. rođendana. - Nisam spavala dva dana i dve noći. U… »
Sin Marije Šerifović slavi prvi rođendan: Čime sam zaslužila tebe, tako savršenog? (FOTO)

Sin Marije Šerifović slavi prvi rođendan: Čime sam zaslužila tebe, tako savršenog? (FOTO)

Svet plus pre 3 sata
Pre tačno godinu dana, Marija Šerifović doživela je najvažniji trenutak u svom životu – postala je majka malog Maria, sina kojeg je dobila pomoću surogat majke u Americi. Povodom njegovog prvog rođendana, Marija se oglasila emotivnom porukom… »
Marijin sin proslavlja 1. rođendan, pevačica mu se obratila rečima koje teraju suze na oči: Pitaju me sine…

Marijin sin proslavlja 1. rođendan, pevačica mu se obratila rečima koje teraju suze na oči: Pitaju me sine…

Svet & Skandal pre 3 sata
Sin Marije Šerifović 1. rođendan proslaviće s majkom Marija Šerifović tačno u ponoć oglasila se na društvenim mrežama i to najlepšim povodom. Naime, njen sin Mario danas je napunio godinu dana zbog čega mu se pevačica obratila najnežnijim… »
(Foto) sin Marije Šerifović slavi 1.: Rođendan Progovorila o noći kad je postala majka: "Pitaju me je l' mi se život…

(Foto) sin Marije Šerifović slavi 1.: Rođendan Progovorila o noći kad je postala majka: "Pitaju me je l' mi se život…

Blic pre 4 sati
Pop zvezda Marija Šerifović pre tačno godinu dana dobila je sina Maria. Marija Šerifović često na društvenim mrežama pokazuje koliko uživa u majčinstvu, a danas je podelila emotivnu objavu povodom 1. rođendana malog Maria. - Nisam spavala dva… »

Vesti dana »