Povezane vesti
Lucija u meni, ako je još postojala, tog dana je umrla! Majka je gurnula u sektu - "Iz mene su isterivali đavola"
Mondo 02.12.2024
Lucija Marković u versku zajednicu Reč života dospela na nagovor majke nakon razvoda roditelja. Lucija Marković, studentkinja iz Zagreba, ispričala je traumatična iskustva iz protestantske verske zajednice Reč života, u koju je dospela na nagovor majke… »
"Iz mene su isterivali đavola": Luciju majka gurnula u sektu: "Taj čin je bio jeziv, razmišljala sam da se ubijem"
Blic 02.12.2024
Lucija Marković, studentkinja iz Zagreba, ispričala je traumatična iskustva iz protestantske verske zajednice Reč života, u koju je dospela na nagovor majke nakon razvoda roditelja. Tamo su različite životne poteškoće, od depresije i anoreksije lečene… »
Vesti dana »

Vučić o sankcijama NIS-u: Amerikanci neće prihvatiti ponudu Rusa VIDEO
B92 pre 20 minutajoš 29 povezanih

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, vanredna situacija u dve opštine
NIN pre 45 minutajoš 146 povezanih

Akademski plenum: Vučić opet otvara prugu, a radovi nisu završeni – da li su životi građana ugroženi
Danas pre 40 minutajoš 81 povezana

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 45 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih