Povezane vesti
CLS: Još dva poskupljenja komunalija kao novogodišnja čestitka gradonačelnika Beograda
Beta pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) saopštio je da Beograđane očekuju dva nova poskupljenja kao novogodišnja čestitka gradonačelnika Aleksandra Šapića. "Od Nove godine će se u Beogradu primenjivati dva nova poskupljenja komunalnih usluga… »
Jovanović (CLS): Rešenjem Šapića od Nove godine uvećane cene vode i pogrebnih usluga
Danas pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) saopštio je da Beograđane očekuju dva nova poskupljenja kao novogodišnja čestitka gradonačelnika Aleksandra Šapića. „Od Nove godine će se u Beogradu primenjivati dva nova poskupljenja komunalnih usluga… »
CLS: Još dva poskupljenja komunalija kao novogodišnja čestitka gradonačelnika Beograda
Novi magazin pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) saopštio je da Beograđane očekuju dva nova poskupljenja kao novogodišnja čestitka gradonačelnika Aleksandra Šapića. "Od Nove godine će se u Beogradu primenjivati dva nova poskupljenja komunalnih usluga… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana