Povezane vesti

Maks izgubio svako poštovanje prema Raselu

Maks izgubio svako poštovanje prema Raselu

Sportske.net pre 17 sati
Četvorostruki svetski šampion Formule 1 Maks Ferstapen iz Red Bula rekao je da je izgubio svako poštovanje koje je imao prema Džordžu Raselu iz Mercedesa, nakon što je kažnjen u trci za Veliku nagradu Katara. Ferstapen je nezadovoljan zbog… »
"Ne zanima me! Nemam poštovanja!": Svetski šampion užasno razočaran posle trke za Veliku nagradu Katara

"Ne zanima me! Nemam poštovanja!": Svetski šampion užasno razočaran posle trke za Veliku nagradu Katara

Večernje novosti pre 24 sata
Vozač Red bula Maks Verstapen izjavio je da je izgubio svako poštovanje prema Džordžu Raselu iz Mercedesa, nakon što je Holanđanin kažnjen u trci za Veliku nagradu Katara u šampionatu Formule jedan, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC). FOTO: Tanjug/AP… »
Ferstapen: Izgubio sam svako poštovanje prema Raselu

Ferstapen: Izgubio sam svako poštovanje prema Raselu

Politika pre 1 dan
LONDON – Vozač Red Bula Maks Ferstapen izjavio je da je izgubio svako poštovanje prema Džordžu Raselu iz Mercedesa, nakon što je Holanđanin kažnjen u trci za Veliku nagradu Katara u šampionatu Formule jedan, prenosi danas Bi-Bi-Si. Ferstapen je… »
Ferštapen: Rasela više ne poštujem

Ferštapen: Rasela više ne poštujem

Sportski žurnal pre 1 dan
Holanđanin ljut zbog Britančevog ponašanja u sobi sa stjuardima. Četvorostruki svetski šampion u Formuli 1 Maks Ferštapen iz Red bula izgubio je poštovanje prema Džordžu Raselu iz Mercedesa, posle kazne u trci za Veliku nagradu Katara… »
Ferstapen: "Izgubio sam svako poštovanje prema Raselu"

Ferstapen: "Izgubio sam svako poštovanje prema Raselu"

B92 pre 1 dan
Četvorostruki svetski šampion Formule 1 Maks Ferstapen iz Red Bula rekao je da je izgubio svako poštovanje koje je imao prema Džordžu Raselu iz Mercedesa, nakon što je kažnjen u trci za Veliku nagradu Katara. Ferstapen je nezadovoljan zbog… »

Vesti dana »