Повезане вести
Макс изгубио свако поштовање према Раселу
Спортске.нет 02.12.2024
Четвороструки светски шампион Формуле 1 Макс Ферстапен из Ред Була рекао је да је изгубио свако поштовање које је имао према Џорџу Раселу из Мерцедеса, након што је кажњен у трци за Велику награду Катара. Ферстапен је… »
"Не занима ме! Немам поштовања!": Светски шампион ужасно разочаран после трке за Велику награду Катара
Вечерње новости 02.12.2024
Возач Ред була Макс Верстапен изјавио је да је изгубио свако поштовање према Џорџу Раселу из Мерцедеса, након што је Холанђанин кажњен у трци за Велику награду Катара у шампионату Формуле један, преноси данас Би-Би-Си (ББЦ)… »
Ферстапен: Изгубио сам свако поштовање према Раселу
Политика 02.12.2024
ЛОНДОН – Возач Ред Була Макс Ферстапен изјавио је да је изгубио свако поштовање према Џорџу Раселу из Мерцедеса, након што је Холанђанин кажњен у трци за Велику награду Катара у шампионату Формуле један, преноси данас… »
Ферштапен: Расела више не поштујем
Спортски журнал 02.12.2024
Холанђанин љут због Британчевог понашања у соби са стјуардима. Четвороструки светски шампион у Формули 1 Макс Ферштапен из Ред була изгубио је поштовање према Џорџу Раселу из Мерцедеса, после казне у трци за Велику награду… »
Ферстапен: "Изгубио сам свако поштовање према Раселу"
Б92 02.12.2024
Четвороструки светски шампион Формуле 1 Макс Ферстапен из Ред Була рекао је да је изгубио свако поштовање које је имао према Џорџу Раселу из Мерцедеса, након што је кажњен у трци за Велику награду Катара. Ферстапен је… »
Вести дана »
Невиђен заокрет! Путин и Виткоф разговарали иза затворених врата, руски успеси натерали Вашингтон на нову стратегију
Ало пре 1 сатјош 38 повезаних
"Од Србије се тражи да то реши како зна и уме": Да ли је национализација НИС једино решење једначине са више непознатих
Еуроневс пре 2 сатајош 32 повезане
„Било би занимљиво видети да ли би полиција заиста поступила по наредби да приведе министра“: Адвокат Рајић о Селаковићевом појављивању у Тужилаштву за организовани криминал
Нова пре 3 сатајош 44 повезане
Усвојени закони о нафти, гасу и о обавезним резервама деривата нафте и природног гаса
Екапија пре 1 сатјош 54 повезане