Povezane vesti

Marija Šerifović nije došla na snimanja "Zvezda Granda" Ova pevačica je zamenjuje!

Marija Šerifović nije došla na snimanja "Zvezda Granda" Ova pevačica je zamenjuje!

Kurir pre 57 minuta
Sin Marije Šerifović Mario danas proslavlja svoj prvi rođendan zbog čega se pevačica danas nije pojavila na snimanju "Zvezda Granda". Marija Šerifović je dugogodišnji član žirija "Zvezda Granda", a danas je na njeno mesto došla koleginica Sanja… »
Nove izmene u žiriju "Zvezda Granda": Marija Šerifović se nije pojavila, a evo ko će je zameniti

Nove izmene u žiriju "Zvezda Granda": Marija Šerifović se nije pojavila, a evo ko će je zameniti

Mondo pre 33 minuta
Marija Šerifović je dobila zamenu u "Zvezdama Granda". Pevačica Marija Šerifović ne krije koliko joj je uloga majke promenila i ispunila život novim bojama, te je maksimalno život podredila svom nasledniku Mariju. Sada mu proslavlja prvi rođendan… »
Ona menja Mariju u "zvezdama Granda": Pevačica se nije pojavila na snimanju nove epizode, a evo koja koleginica je došla na…

Ona menja Mariju u "zvezdama Granda": Pevačica se nije pojavila na snimanju nove epizode, a evo koja koleginica je došla na…

Blic pre 1 sat
Sin Marije Šerifović, Mario, danas proslavlja svoj prvi rođendan zbog čega se pevačica danas nije pojavila na snimanju "Zvezda Granda". Marija Šerifović je dugogodišnji član žirija "Zvezda Granda", a danas je na njeno mesto došla koleginica… »
Jovana Pajić objavila emotivnu fotografiju sa sinom Marije Šerifović! Čestitala rođendan dirljivim rečima: "Koliko je…

Jovana Pajić objavila emotivnu fotografiju sa sinom Marije Šerifović! Čestitala rođendan dirljivim rečima: "Koliko je…

Kurir pre 2 sata
Sin Marije Šerifović, Mario Šerifović, danas proslavlja prvi rođendan, a tim povodom oglasila se i pevačica Jovana Pajić. Marija i Jovana su godinama bliske prijateljice, a sada je Pajićeva na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa malim… »
"Pile bakino, dobro sam preživela dan kad si se rodio" Verica Šerifović objavila sliku malog Maria: "Vodi te baka u…

"Pile bakino, dobro sam preživela dan kad si se rodio" Verica Šerifović objavila sliku malog Maria: "Vodi te baka u…

Blic pre 2 sata
Sin Marije Šerifović, mali Mario danas slavi 1. rođendan, a baka Verica Šerifović mu je posvetila emotivnu objavu. - Pile bajkino, dobro sam preživela najjjveću radost, dan kad si se rodio. Danas slavimo tvoj 1. rođendan! Da si babi srećan i… »
"Dobro sam preživela dan kad si se rodio" Verica Šerifović objavila sliku unuka Marija, poželela mu ludo detinjstvo, a evo…

"Dobro sam preživela dan kad si se rodio" Verica Šerifović objavila sliku unuka Marija, poželela mu ludo detinjstvo, a evo…

Kurir pre 2 sata
Mali Mario, sin Marije Šerifović danas slavi 1. rođendan, a baka Verica Šerifović na društvenoj mreži je podelila emotivnu poruku uz sliku unuka. - Pile bajkino, dobro sam preživela najveću radost, dan kad si se rodio. Danas slavimo tvoj 1… »
Jovana Pajić objavila fotografiju sa sinom Marije Šerifović: Obratila mu se dirljivim rečima za prvi rođendan

Jovana Pajić objavila fotografiju sa sinom Marije Šerifović: Obratila mu se dirljivim rečima za prvi rođendan

Mondo pre 3 sata
Jenda od najbližih Marijinih prijateljica, čestitala je malom Mariu je rođendan emotivnim rečima. Sin Marije Šerifović, Mario, danas proslavlja prvi rođendan, a tim povodom oglasila se i pevačica Jovana Pajić. Marija i Jovana su godinama bliske… »
"Zbog tebe više niko nije isti" Brat Marije Šerifović posvetio emotivne reči malom Mariu na 1. rođendan

"Zbog tebe više niko nije isti" Brat Marije Šerifović posvetio emotivne reči malom Mariu na 1. rođendan

Kurir pre 3 sata
Danas svoj 1. rođendan proslavlja mali Mario, sin pop zvezde Marije Šerifović, a ovim povodom se oglasio i njegov ujak, pevač Danijel Pavlović. Danijel je objavio sliku stopala malog Maria i posvetio mu emotivne reči. - Prošlo je godinu dana… »
Povodom prvog rođendana svog sina - Marija Šerifović objavila datum koncerta u Beogradu

Povodom prvog rođendana svog sina - Marija Šerifović objavila datum koncerta u Beogradu

Blic pre 3 sata
Danas je važan dan u domu Marije Šerifović - njen sin Mario slavi prvi rođendan, te je naša najveća pop zvezda odlučila da baš na današnji dan objavi datum dugoočekivanog koncerta u Beogradu, koji je zakazan za 8. mart 2025. u Sava centru… »
"Zbog tebe više niko nije isti": Brat Marije Šerifović posvetio emotivne reči malom Mariu na 1. rođendan, slavlje u domu…

"Zbog tebe više niko nije isti": Brat Marije Šerifović posvetio emotivne reči malom Mariu na 1. rođendan, slavlje u domu…

Blic pre 4 sati
Danas svoj 1. rođendan proslavlja mali Mario, sin pop zvezde Marije Šerifović, a ovim povodom se oglasio i njegov ujak, pevač Danijel Pavlović. Danijel je objavio sliku stopala malog Maria i posvetio mu emotivne reči. - Prošlo je godinu dana… »
"Zbog tebe više niko nije...": Brat Marije Šerifović posvetio emotivne reči malom njenom sinu

"Zbog tebe više niko nije...": Brat Marije Šerifović posvetio emotivne reči malom njenom sinu

Telegraf pre 4 sati
Sin Marije Šerifović, Mario, slavi prvi rođendan, a tim povodom se emotivnim rečima oglasio njegov ujak, pevač Danijel Pavlović. Naime, Marijin brat se oglasio na Instagramu, gde je objavio sliku malenog Maria, odnosno njegovu nogu i napisao: -… »
Marija Šerifović prvi put o noći kad je postala majka: "Ne znam, sine, kako da objasnim..."

Marija Šerifović prvi put o noći kad je postala majka: "Ne znam, sine, kako da objasnim..."

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Pevačica Marija Šerifović ne krije koliko uživa u majčinstvu i svaki trenutak provodi sa svojim naslednikom, malim Mariom. Marija redovno deli emotivne trenutke iz života svog sina na društvenim mrežama, a najnovija objava posebno… »

Vesti dana »