Повезане вести
Ђоковић: Мареј веома добро познаје моју игру и све кроз шта сам прошао
ИндексОнлине 02.12.2024
БУЕНОС АЈРЕС – Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да је ангажовао Ендија Мареја за тренера зато што га Британац веома добро познаје, преноси данас АП. Ђоковић је 23. новембра саопштио да ће Мареј бити нови тренер… »
Ђоковић: Ангажовао сам Мареја јер ме веома добро познаје
Радио сто плус 02.12.2024
“Играо сам против њега још откако смо били врло млади… и нема много људи који су освојили неколико гренд слем титула”, рекао је Ђоковић новинарима у Буенос Ајресу. Он је ноћас учествовао у егзибиционом, опроштајном мечу поводом… »
Ђоковић: Тужан сам јер моји највећи ривали полако одлазе
Недељник 02.12.2024
Пре две године је био на опроштају Роџера Федерера, јуче је био гост Хуана Мартина дел Потра, да је церемонија била боље организована, био би пре десетак дана и на последњем мечу Рафаела Надала. Највећи асови овог миленијума… »
Вести дана »
Трамп млађи: САД би могле одустати од Украјине, Зеленски намерно продужава сукоб
Еуроневс пре 21 минутајош 48 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 56 минутајош 30 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 1 сатјош 38 повезаних