Povezane vesti
Đoković: Marej veoma dobro poznaje moju igru i sve kroz šta sam prošao
IndeksOnline 02.12.2024
BUENOS AJRES – Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je angažovao Endija Mareja za trenera zato što ga Britanac veoma dobro poznaje, prenosi danas AP. Đoković je 23. novembra saopštio da će Marej biti novi trener srpskog tenisera. “Igrao… »
Đoković: Angažovao sam Mareja jer me veoma dobro poznaje
Radio sto plus 02.12.2024
“Igrao sam protiv njega još otkako smo bili vrlo mladi… i nema mnogo ljudi koji su osvojili nekoliko grend slem titula”, rekao je Đoković novinarima u Buenos Ajresu. On je noćas učestvovao u egzibicionom, oproštajnom meču povodom završetka karijere… »
Đoković: Tužan sam jer moji najveći rivali polako odlaze
Nedeljnik 02.12.2024
Pre dve godine je bio na oproštaju Rodžera Federera, juče je bio gost Huana Martina del Potra, da je ceremonija bila bolje organizovana, bio bi pre desetak dana i na poslednjem meču Rafaela Nadala. Najveći asovi ovog milenijuma se polako opraštaju a… »
Vesti dana »
Indonezija: Zemljotres magnitude 7,7 u oblasti Flores, poginulo najmanje 20 osoba
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
Lokalizovan požar na Dugom otoku u Hrvatskoj, vatrogasci ostaju na terenu, deo Omiša bez struje
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Dačić: Od 5. avgusta do danas 1.436 požara na otvorenom, četiri kritična
Euronews pre 35 minutajoš 14 povezanih
Tramp najavio da će uskoro Ormuski moreuz proglasiti teritorijom SAD, Iran poručuje - ostaće iranski
N1 Info pre 25 minutajoš 19 povezanih
Vrućina se pojačava, temperatura ide do 37 stepeni: RHMZ najavio nagli preokret i zahlađenje
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih