Povezane vesti
Muška vokalna grupa Pannonica imala je uspešan nastup u Živinicama (VIDEO)
I Love Zrenjanin pre 24 sata
Zrenjaninska vokalna grupa „Pannonica“ imala je vrlo zapažen nastup u Živinicama ( Bosna iHercegovina) u subotu 30. novembra. Ansambl, koji naši sugrađani već dobro poznaju, nastupio je uvelikoj Sali Bosanskog kulturnog centra Živinice. Dirigent… »
Muška vokalna grupa Pannonica imala uspešan nastup u Živinicama u BIH Muška vokalna grupa Pannonica
Volim Zrenjanin pre 1 dan
„Obradovali smo se pozivu dirigenta Vokalnog ansambla „Libero“ Elvedina Muminovića, da gostujemo na njihovom Godišnjem koncertu. Naše horsko prijateljstvo traje već tri godine jer smo se susretali na horskim takmičenjima i festivalima gde su… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Građani sa vuvuzelama ispred Gradske kuće: Svi odbornici stoje, a predsedavajuća nastavlja sednicu po receptu Ane Brnabić
Nova pre 29 minutajoš 21 povezana
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Udari izraelske vojske širom Pojasa Gaze, stradalo 12 osoba
Euronews pre 40 minutajoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Predsednik Srbije: Očekuje me težak dan u Briselu, sastanci sa novopostavljenim zvaničnicima EU
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 4 satijoš 18 povezanih