Povezane vesti
Seksualne radnice u Belgiji prve u svetu dobile porodiljsko i penziju
BBC News pre 24 sata
Seksualne radnice će, prema novom zakonu u Belgiji imati pravo na zvanične ugovore o zaposlenju, zdravstveno osiguranje, penziju, porodiljsko odsustvo i bolovanje. Upozorenje: Tekst sadrži opise seksualne prirode. „Morala sam da radim dok sam bila u… »
NIN pre 24 sata
Upozorenje: Tekst sadrži opise seksualne prirode. "Morala sam da radim dok sam bila u devetom mesecu trudnoće”, kaže Sofi, seksualna radnica iz Belgije. "Imala sam seks sa klijentima nedelju dana pre porođaja." Ona žonglira posao sa time što je… »
Danas pre 24 sata
Upozorenje: Tekst sadrži opise seksualne prirode. „Morala sam da radim dok sam bila u devetom mesecu trudnoće”, kaže Sofi, seksualna radnica iz Belgije. „Imala sam seks sa klijentima nedelju dana pre porođaja.“ Ona žonglira posao sa time što… »
Radio 021 pre 24 sata
Seksualne radnice će, prema novom zakonu u Belgiji imati pravo na zvanične ugovore o zaposlenju, zdravstveno osiguranje, penziju, porodiljsko odsustvo i bolovanje. BBC Mel je jedna od žena koja kaže da će joj novi zakon unaprediti život Upozorenje… »
Blic pre 24 sata
Upozorenje: Tekst sadrži opise seksualne prirode. „Morala sam da radim dok sam bila u devetom mesecu trudnoće”, kaže Sofi, seksualna radnica iz Belgije. „Imala sam seks sa klijentima nedelju dana pre porođaja.“ Ona žonglira posao sa time što… »
"Imala sam odnose sa klijentima pre porođaja": Prostitutke tražile prava i dobile ih, imaće ugovor i pravo na penziju
Mondo pre 1 dan
Belgija je prva u svetu uvela pravo se**ualnih radnica na ugovor o radu. "Morala sam da radim kada sam bila u devetom mesecu trudnoće. Imala sam se** sa klijentima nedelju dana pre porođaja", kaže Sofi, se**ualna radnica u Belgiji kojoj je, kako piše… »
Vesti dana »
Studenti: Blokada Filozofskog fakulteta u Beogradu je nestranačkog karaktera
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Protest ispred Skupštine Novog Sada: Policija potisnula okupljene sa ulaza u zgradu
NIN pre 28 minutajoš 32 povezane
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
Tužilaštvo o nesreći u Novom Sadu: Do sada saslušano četvoro, danas ispitivanje još pet svedoka
Forbes pre 45 minutajoš 17 povezanih