Povezane vesti
Seksualne radnice u Belgiji prve u svetu dobile porodiljsko i penziju
Blic 02.12.2024
Upozorenje: Tekst sadrži opise seksualne prirode. „Morala sam da radim dok sam bila u devetom mesecu trudnoće”, kaže Sofi, seksualna radnica iz Belgije. „Imala sam seks sa klijentima nedelju dana pre porođaja.“ Ona žonglira posao sa time što je majka… »
Radio 021 02.12.2024
Seksualne radnice će, prema novom zakonu u Belgiji imati pravo na zvanične ugovore o zaposlenju, zdravstveno osiguranje, penziju, porodiljsko odsustvo i bolovanje. BBC Mel je jedna od žena koja kaže da će joj novi zakon unaprediti život Upozorenje: Tekst… »
Danas 02.12.2024
Upozorenje: Tekst sadrži opise seksualne prirode. „Morala sam da radim dok sam bila u devetom mesecu trudnoće”, kaže Sofi, seksualna radnica iz Belgije. „Imala sam seks sa klijentima nedelju dana pre porođaja.“ Ona žonglira posao sa time što je majka… »
NIN 02.12.2024
Upozorenje: Tekst sadrži opise seksualne prirode. "Morala sam da radim dok sam bila u devetom mesecu trudnoće”, kaže Sofi, seksualna radnica iz Belgije. "Imala sam seks sa klijentima nedelju dana pre porođaja." Ona žonglira posao sa time što je majka… »
BBC News 02.12.2024
Seksualne radnice će, prema novom zakonu u Belgiji imati pravo na zvanične ugovore o zaposlenju, zdravstveno osiguranje, penziju, porodiljsko odsustvo i bolovanje. Upozorenje: Tekst sadrži opise seksualne prirode. „Morala sam da radim dok sam bila u… »
"Imala sam odnose sa klijentima pre porođaja": Prostitutke tražile prava i dobile ih, imaće ugovor i pravo na penziju
Mondo 02.12.2024
Belgija je prva u svetu uvela pravo se**ualnih radnica na ugovor o radu. "Morala sam da radim kada sam bila u devetom mesecu trudnoće. Imala sam se** sa klijentima nedelju dana pre porođaja", kaže Sofi, se**ualna radnica u Belgiji kojoj je, kako piše… »
Vesti dana »

Paklene vrućine ne popuštaju: Temperatura do 40 stepeni, osveženje tek krajem nedelje
Serbian News Media pre 47 minutajoš 30 povezanih

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći
Serbian News Media pre 37 minutajoš 31 povezana

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 8 minutajoš 24 povezane

Ujedinjene nacije sazvale hitnu sednicu zbog izraelskih planova za Gazu
Serbian News Media pre 27 minutajoš 7 povezanih