Повезане вести
Наставница школе у Новом Београду након што је тужилаштво одбацило кривичну пријаву због напада: "Неприхватљиво да моја реч…
Инсајдер 02.12.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду донело је решење којим је одбачена кривична пријава поднета против А.Р. због сумње на злостављање и мучење, као и угрожавање сигурности. Пријаву је поднела оштећена наставница… »
Случај "не знаш ти,: Ку**о, ко сам ја!" Одбачена кривична пријава против мајке која је претукла наставницу београдске школе, а…
Блиц 02.12.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву коју је полиција поднела против А. Р. (32), осумњичене да је у јуну ове године физички напала наставницу биологије у ОШ „Јован Дучић“ у Београду. Ово је… »
Случај "не знаш ти,: Ку**о, ко сам ја!" Одбачена кривична пријава против мајке која је претукла наставницу београдске школе, а…
Блиц 02.12.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву коју је полиција поднела против А. Р. (32), осумњичене да је у јуну ове године физички напала наставницу биологије у ОШ „Јован Дучић“ у Београду. Ово је… »
"Не знаш ти ку**о ко сам ја": Одбачена пријава против мајке која је тукла наставницу у БГ школи, ово су разлози
Мондо 02.12.2024
Одбачена је пријава против мајке која је напала наставницу биологије у основној школи у Београду. Треће основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву коју је полиција поднела против А. Р. (32), осумњичене да… »
Одбачена кривична пријава против „знаш ти ко сам ја“ мајке која је напала наставницу
Н1 Инфо 02.12.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву коју је полиција поднела против А. Р. (32) осумњичене да је у јуну напала наставницу биологије у ОШ „Јован Дучић“ у Београду, сазнаје Н1. Полиција је против… »
Вести дана »
Обрадовић: "Имао сам утисак да свако жели да буде херој, не може тако"
Спортске.нет пре 5 минутајош 71 повезана
Кнез Петрол је највећа домаћа нафтна компанија са 120 бензинских станица широм Србије
Курир пре 1 сатјош 29 повезаних
Укинута пресуда Дијани Хркаловић Апелациони суд наложио ново суђење: Ево шта је разлог
Блиц пре 5 сатијош 16 повезаних
Жреб се преселио на друштвене мреже - да исмевају Трампа: "Најлуђа ствар икад виђена" ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 21 повезана