Povezane vesti
Nastavnica škole u Novom Beogradu nakon što je tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu zbog napada: "Neprihvatljivo da moja…
Insajder 02.12.2024
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu donelo je rešenje kojim je odbačena krivična prijava podneta protiv A.R. zbog sumnje na zlostavljanje i mučenje, kao i ugrožavanje sigurnosti. Prijavu je podnela oštećena nastavnica Sabrina Kuraica, a… »
Slučaj "ne znaš ti,: Ku**o, ko sam ja!" Odbačena krivična prijava protiv majke koja je pretukla nastavnicu beogradske…
Blic 02.12.2024
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32), osumnjičene da je u junu ove godine fizički napala nastavnicu biologije u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu. Ovo je nezvanično… »
Slučaj "ne znaš ti,: Ku**o, ko sam ja!" Odbačena krivična prijava protiv majke koja je pretukla nastavnicu beogradske…
Blic 02.12.2024
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32), osumnjičene da je u junu ove godine fizički napala nastavnicu biologije u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu. Ovo je nezvanično… »
"Ne znaš ti ku**o ko sam ja": Odbačena prijava protiv majke koja je tukla nastavnicu u BG školi, ovo su razlozi
Mondo 02.12.2024
Odbačena je prijava protiv majke koja je napala nastavnicu biologije u osnovnoj školi u Beogradu. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32), osumnjičene da je u junu ove godine… »
Odbačena krivična prijava protiv „znaš ti ko sam ja“ majke koja je napala nastavnicu
N1 Info 02.12.2024
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32) osumnjičene da je u junu napala nastavnicu biologije u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu, saznaje N1. Policija je protiv majke A. R… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 4 satijoš 8 povezanih
Pravoslavni vernici slave Božić: Ponoćna liturgija u Hramu Svetog Save (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 8 satijoš 2 povezane