Повезане вести

Наставница школе у Новом Београду након што је тужилаштво одбацило кривичну пријаву због напада: "Неприхватљиво да моја реч…

Наставница школе у Новом Београду након што је тужилаштво одбацило кривичну пријаву због напада: "Неприхватљиво да моја реч…

Инсајдер 02.12.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду донело је решење којим је одбачена кривична пријава поднета против А.Р. због сумње на злостављање и мучење, као и угрожавање сигурности. Пријаву је поднела оштећена наставница… »
Случај "не знаш ти,: Ку**о, ко сам ја!" Одбачена кривична пријава против мајке која је претукла наставницу београдске школе, а…

Случај "не знаш ти,: Ку**о, ко сам ја!" Одбачена кривична пријава против мајке која је претукла наставницу београдске школе, а…

Блиц 02.12.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву коју је полиција поднела против А. Р. (32), осумњичене да је у јуну ове године физички напала наставницу биологије у ОШ „Јован Дучић“ у Београду. Ово је… »

Блиц 02.12.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву коју је полиција поднела против А. Р. (32), осумњичене да је у јуну ове године физички напала наставницу биологије у ОШ „Јован Дучић“ у Београду. Ово је… »
"Не знаш ти ку**о ко сам ја": Одбачена пријава против мајке која је тукла наставницу у БГ школи, ово су разлози

"Не знаш ти ку**о ко сам ја": Одбачена пријава против мајке која је тукла наставницу у БГ школи, ово су разлози

Мондо 02.12.2024
Одбачена је пријава против мајке која је напала наставницу биологије у основној школи у Београду. Треће основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву коју је полиција поднела против А. Р. (32), осумњичене да… »
Одбачена кривична пријава против „знаш ти ко сам ја“ мајке која је напала наставницу

Одбачена кривична пријава против „знаш ти ко сам ја“ мајке која је напала наставницу

Н1 Инфо 02.12.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду одбацило је кривичну пријаву коју је полиција поднела против А. Р. (32) осумњичене да је у јуну напала наставницу биологије у ОШ „Јован Дучић“ у Београду, сазнаје Н1. Полиција је против… »

Вести дана »