Povezane vesti
Trinkijeri: Partizan igra blizu perfekcije, vidim ih na fajnal-foru
Sportski žurnal 02.12.2024
Imam osećaj da Partizan može biti jedan od četiri tima na fajnal-foru, gledajući uspone i padove mnogih ekipa ove sezone – zaključio je Italijan. Na terenu se Andrea Trinkijeri može opisati kao veliki borac, ujedno neverovatan strateg, dok je van terena… »
Trinkijeri: Vidim Partizan na „Fajnal foru“ ove sezone
Sport klub 02.12.2024
Uvek je bio poznat po zanimljivim izjavama, ali i po odličnom poznavanju košarke, a sada je Andrea Trinkijeri pomešao ta dva i došao do zaključka da vidi jedan od dva srpska kluba na "Fajnal foru" ovogodišnje Evrolige. Nekadašnji trener Partizana, danas… »
Andrea Trinkijeri pohvalno o Partizanu pred sutrašnji duel: „Imam osećaj da mogu dogurati do fajnal-fora“
Hot sport 02.12.2024
„Prema mom mišljenju, imaju neverovatan roster“ Trener Žalgirisa, Andrea Trinkijeri, istakao je da njegov tim čeka izuzetno težak zadatak u Beogradu, gde će se suočiti sa timom koji je u usponu forme. Utakmica između Partizana i Žalgirisa biće odigrana u… »
Obradović: Želimo sportsko navijanje, cilj je licenca u Evroligi
Radio sto plus 02.12.2024
“Ja bih da kažem nešto, a to je da treću godinu zaredom u Evroligi, ponosni smo naravno na sve ono što se dešava, na ovaj broj navijača koji imamo, koji je ubedljivo najveći čak i za NBA timove. Ono što bih voleo da naši navijači shvate, to je da imamo… »
Željko Obradović zamolio navijače Partizana da ne rade tri stvari
Sport klub 02.12.2024
Košarkaši Partizana u potpuno drugačijem raspoloženju dočekuju 13. kolo Evrolige u poređenju sa atmosferom koja je vladala u trenutku kada su crno-beli imali skor 2-8 u regionalnom takmičenju. Posle poraza od Olimpije iz Milana Partizan je vezao dve… »
Ja bih da kažem još nešto, navijači da shvate! Obradović apeluje - od toga zavisi licenca Evrolige
Mondo 02.12.2024
Željko Obradović uputio apel navijačima Partizana pred meč sa Žalgirisom u Evroligi. Željko Obradović oglasio se pred meč Partizana i Žalgirisa (utorak, 20.30) u okviru 12. kola Evrolige i još jednom uputio apel svim navijačima, posle novih kazni… »
Trinkijeri: "Imam osećaj da Partizan može na fajnal-for"
B92 02.12.2024
Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri kaže da njegov tim očekuje izuzetno težak posao protiv tima koji je evidentno u usponu forme. Partizan će dočekati Žalgiris u utorak od 20:30 u okviru 13. kola Evrolige. U ovaj duel oba tima ulaze sa različitom… »
B92.sport na treningu Partizana: Šou Bonge, Bošnjaković "hapsi" Tajrika VIDEO
B92 02.12.2024
Košarkaši Partizana odradili su poslednji trening pred meč sa Žalgirisom. Crno-beli sutra od 20.30 dočekuju tim iz Kaunasa u 13. kolu Evrolige. Ekipa Željka Obradovića vezala je dve pobede nakon crnog niza od šest poraza u elitnom takmičenju, a razlog za… »
Vesti dana »
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 32 minutajoš 21 povezana
Studenti novosadskog Medicinskog fakulteta sutra sa dekanom o izborima
Insajder pre 57 minutajoš 17 povezanih