Povezane vesti
Za ulogu fatalne žene u filmu „Što se bore misli moje“ dobila je specijalno priznanje: Ko je mlada glumica Jana…
Nova pre 4 sati
: Mlada glumica Jana Ivanović u novoj televizijskoj seriji "Što se bore misli moje" tumači Katarinu Konstantinović, sestričinu kneza Mihaila Obrenovića. Prema određenim istorijskim podacima, pesmu po kojoj je i serija dobila ime, knez Mihailo… »
Pesmu "Šta se bore misli moje" otpevao čuveni pevač koji je bio u braku sa glumicom koja je preminulu kao beskućnica
Blic pre 23 sata
Na RTS-u se emituje serija "Što se bore misli moje", po istoimenoj pesmi koju napisao knez Mihailo Obrenović, a koja je prerasla u misteriju zbog pitanja kome li je posvetio ove stihove. Sedam epizoda serije čine politički triler o poslednjih sedam… »
Igra fatalnu ženu 19. veka u seriji "Što se bore misli moje" Jana je za ulogu Katarine Konstantinović dobila nagradu, a ona…
Blic pre 22 sata
Serija "Šta se bore misli moje" emituje na RTS-u, a jednu od uloga ima i mlada Jana Ivanović koja igra fatalnu ženu 19. veka Katarinu Konstantinović. Knez Miahilo je bio zaljubljen u svoju sestričinu Katarinu Konstantinović, pa je prema jednom… »
Vesti dana »
Svi u blokade: Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu okačili transparente
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
Operacija "lažne zastave" na Kosovu: Kurti skovao tajni plan da bi pomogao i sebi: Hoće da dovrši posao od kojeg ne odustaje
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Nakon optužbi premijera: Skup podrške učenicima i nastavnicima u N. Sadu
Al Jazeera pre 50 minutajoš 23 povezane
Zbog izmena Krivičnog zakonika u štrajku advokati iz Beograda, Niša, Kragujevca i Šapca
Vreme pre 31 minutajoš 20 povezanih