Povezane vesti

„Narod ne zna istinu i onda mi ispadamo loši“: Nemanja Nikolić otkrio zašto se kolege iz „Zvezda Granda“ nisu…

„Narod ne zna istinu i onda mi ispadamo loši“: Nemanja Nikolić otkrio zašto se kolege iz „Zvezda Granda“ nisu…

Nova pre 20 minuta
: Pevačica Tanja Savić nedavno je održala veliki solistički koncert u Areni,a sem Baneta Mojićevića, niko od kolega iz "Zvezda Granda" nije se pojavio. Nemanja Nikolić takmičio se sa Tanjom u „Zvezdama Granda“, a sada je otkrio zbog čega nije… »
"On nama kafu nikada nije platio": Nemanja Nikolić priznao da je razočaran u Tanju Savić, a pre toga je isprozivao ovog…

"On nama kafu nikada nije platio": Nemanja Nikolić priznao da je razočaran u Tanju Savić, a pre toga je isprozivao ovog…

Blic pre 2 sata
Pevačica Tanja Savić nedavno je održala veliki solistički koncert u Areni,a sem Baneta Mojićevića, niko od kolega iz "Zvezda Granda" nije se pojavio. Nemanja Nikolić takmičio se sa Tanjom u "Zvezdama Granda", a sada je otkrio zbog čega nije… »
"Razočarala me je, narod ne zna pravu istinu": Pevač raskrinkao Tanju Savić i javno progovorio o svemu

"Razočarala me je, narod ne zna pravu istinu": Pevač raskrinkao Tanju Savić i javno progovorio o svemu

Mondo pre 3 sata
Brojne kolege odbile su da podrže Tanju na njenom prvom solističkom koncertu u Beogradu, a među njima se našao i pevačicin saborac iz Granda. O solističkom koncertu Tanje Savić koji je održala u beogradskoj Areni i dalje se priča, naročito nakon… »
"Zar mislite da ne bih voleo da se pojavim? Mi ispadamo loši": Nemanja progovorio o Tanji nakon njene Arene

"Zar mislite da ne bih voleo da se pojavim? Mi ispadamo loši": Nemanja progovorio o Tanji nakon njene Arene

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. O koncertu Tanje Savić u Areni, koji je održala 23. novembra, na kojem se osim Baneta Mojićevića nisu pojavili ostali članovi iz prve generacije Zvezda Granda, ne prestaje da se komentariše. Sada je, prvi put, svoje mišlje dao i… »

Vesti dana »