Povezane vesti
"Muž me je varao s mojom rođenom sestrom" Bivša učesnica "Elite" iznela šokantne tvrdnje, od nje je saznala za izdaju…
Kurir 02.12.2024
Slađana Lazić Bošković, bivša učesnica " Elite" ispričala je kako ju je suprug prevario sa njenom rođenom sestrom. Ona je javno iznela skandalozne tvrdnje, a objasnila je i kako je saznala da joj najbliži rade iza leđa. Naime, Slađa je rekla da joj je… »
"Od ćerke sam saznala da me muž vara sa rođenom sestrom. Videla je njihove intimne zagrljaje i sve mi je prenela": Slađa…
Blic 02.12.2024
Slađana Lazić Bošković, bivša učesnica "Elite" iznela je skandalozne tvrdnje o aferi svog supruga i njene rođene sestre. Naime, kako je Slađa istakla, ona je od ćerke saznala za prevaru muža. - Od ćerke sam saznala da me muž vara sa rođenom sestrom… »
Vesti dana »

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 6 satijoš 1 povezana