Povezane vesti
"Muž me je varao s mojom rođenom sestrom" Bivša učesnica "Elite" iznela šokantne tvrdnje, od nje je saznala za izdaju…
Kurir 02.12.2024
Slađana Lazić Bošković, bivša učesnica " Elite" ispričala je kako ju je suprug prevario sa njenom rođenom sestrom. Ona je javno iznela skandalozne tvrdnje, a objasnila je i kako je saznala da joj najbliži rade iza leđa. Naime, Slađa je rekla da joj je… »
"Od ćerke sam saznala da me muž vara sa rođenom sestrom. Videla je njihove intimne zagrljaje i sve mi je prenela": Slađa…
Blic 02.12.2024
Slađana Lazić Bošković, bivša učesnica "Elite" iznela je skandalozne tvrdnje o aferi svog supruga i njene rođene sestre. Naime, kako je Slađa istakla, ona je od ćerke saznala za prevaru muža. - Od ćerke sam saznala da me muž vara sa rođenom sestrom… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 80 povezanih

Izrael presreo flotilu koja je pokušala da dopremi pomoć Gazi: Otet student iz Srbije, protesti širom sveta (FOTO, VIDEO)
Danas pre 45 minutajoš 39 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 54 povezane

"Istrčala sam u pidžami, muž mi se ne javlja": Potresne ispovesti ljudi čiji su najbliži bili u sinagogi u trenutku krvavog napada u Mančesteru
Blic pre 19 minutajoš 18 povezanih

Šta je Sumud flotila i zašto je htela da dostavi pomoć Gazi morem kad Izrael ne da
BBC News pre 30 minutajoš 15 povezanih