Повезане вести

Жестока свађа трудне Милице и софије: Унела информације из спољног света: "Јавио ми се твој бивши, радила си као анимир дама"…

Жестока свађа трудне Милице и софије: Унела информације из спољног света: "Јавио ми се твој бивши, радила си као анимир дама"…

Блиц 03.12.2024
Милица Величковић јуче је у ушла у "Елиту" како би се суочила са бившим вереником Бориславом Терзићем Терзом који ју је трудну преварио у ријалити са цимерком Софијом. Милица је данас ушла у сукоб са Софијом, а том приликом је… »
"Повредио си бебу у стомаку, ви сте два монструма": Трудна Милица Величковић сатерала Терзу у ћошак па зајецала: "Дете ће…

"Повредио си бебу у стомаку, ви сте два монструма": Трудна Милица Величковић сатерала Терзу у ћошак па зајецала: "Дете ће…

Блиц 03.12.2024
Трудна Милица Величковић ушла је у "Елиту" како би се обрачунала са бившим вереником Борисавом Терзићем Терзом, који ју је преварио у ријалитију са цимерком Софијом Јањићевић. Милица је донела одлуку да ће оца детета уписати као… »
"Одлично се држала, али сам јутрос приметила сузе у очима" Мајка Милице Величковић подржала ћерку у борби с Терзом! Жестоко о…

"Одлично се држала, али сам јутрос приметила сузе у очима" Мајка Милице Величковић подржала ћерку у борби с Терзом! Жестоко о…

Курир 03.12.2024
Милица Величковић, која је у осмом месецу трудноће, ушла је у понедељак у "Елиту" где се суочила са бившим вереником Бориславом Терзићем Терзом и његовом девојком Софијом Јанићијевић, са којом ју је преварио чим су ушли у… »
Огласила се мајка Милице Величковић: Након што се њена трудна ћерка суочила са Терзом, ево шта је Даница рекла: "Сломила сам…

Огласила се мајка Милице Величковић: Након што се њена трудна ћерка суочила са Терзом, ево шта је Даница рекла: "Сломила сам…

Блиц 03.12.2024
Милица Величковић јуче је у ушла у "Елиту" како би се суочила са бившим вереником Боривојем Терзићем Терзом који ју је трудну преварио у ријалити. Сада се мајка Милице Веселиновић, Даница, огласила и прокоментарисала суочавање… »
"Да ми се нешто деси, дете би отишло у хранитељску породицу": Милица Величковић донела велику одлуку, Терзу не може да гледа…

"Да ми се нешто деси, дете би отишло у хранитељску породицу": Милица Величковић донела велику одлуку, Терзу не може да гледа…

Блиц 03.12.2024
Након што је трудна Милица Величковић синоћ ушла у "Задругу 8 Елиту", направила је општу пометњу. Милица је истрајна у томе да не жели Терзу да упише као оца детета, већ ће у папирима завести да је отац НН лице. Милица је у… »
"Ја мислио нека сахрана, кад оно терза" Асмин Дурџић исмејао учесника "Елите": Замисли какве би крике пуштао када бих се баш…

"Ја мислио нека сахрана, кад оно терза" Асмин Дурџић исмејао учесника "Елите": Замисли какве би крике пуштао када бих се баш…

Курир 03.12.2024
Асмин Дурџић Алибаба, бивши партнер учеснице "Елите" Анели Ахмић, недавно је запретио Бориславу Терзићу Терзи, након што је овај најгрубље увредио њихову ћерку. Сукоб између њих двоје, како ствари стоје, тек ће ескалирати… »
(Фото): Терза и трудна Милица се упутили ка истом месту, кад ју је угледао повукао најсрамнији потез: "Ово је дно, дна!"

(Фото): Терза и трудна Милица се упутили ка истом месту, кад ју је угледао повукао најсрамнији потез: "Ово је дно, дна!"

Блиц 03.12.2024
Трудна Милица Величковић синоћ је ушла у ријалити програм "Задруга 8 Елита" како би се суочила са својим, сада бившим партнером Бориславом Терзићем Терзом, који ју је јавно преварио. Када ју је синоћ угледао Терза на вратима Беле… »
"Носе га као рањеника, као да гледам филм битка на неретви" Због Терзиног нервног слома горе друштвене мреже, урликао на сав…

"Носе га као рањеника, као да гледам филм битка на неретви" Због Терзиног нервног слома горе друштвене мреже, урликао на сав…

Курир 03.12.2024
Милица Величковић претходне ноћи ушла је на велелепно имање у Шимановцима и на неко време постала учесник Елите 8. Њен бивши вереник и Софија Јанићијевић са којом је преварио трудну Милицу остали су без текста када су је… »
"Волела бих да је гастоз отац мог детета" Трудна Милица након јавне преваре ударила најјаче на Терзу, о његовој реакцији сви…

"Волела бих да је гастоз отац мог детета" Трудна Милица након јавне преваре ударила најјаче на Терзу, о његовој реакцији сви…

Курир 03.12.2024
Милица Величковић ушла је синоћ у "Елиту 8" у осмом месецу трудноће, како би се суочила са бившим вереником Бориславом Терзићем Терзом који ју је у ријалитију преварио са Софијом Јанићијевић. Иако је најпре урликао по имању и… »
"Волела бих да је гастоз отац мог детета": Милица Величковић и Терза очи у очи након јавне преваре: "Не можеш да ме облатиш…

"Волела бих да је гастоз отац мог детета": Милица Величковић и Терза очи у очи након јавне преваре: "Не можеш да ме облатиш…

Блиц 03.12.2024
Милица Величковић ушла је синоћ у "Елиту 8" у осмом месецу трудноће, како би се суочила са бившим вереником Бориславом Терзићем Терзом који ју је у ријалитију преварио са Софијом Јаницијевић. Иако је најпре урликао по имању и… »
Терза урликао због трудне Милице, а онда одвео софију у кревет! Љубавни пар испод покривача сумирао утиске након уласка бивше…

Терза урликао због трудне Милице, а онда одвео софију у кревет! Љубавни пар испод покривача сумирао утиске након уласка бивше…

Курир 03.12.2024
Милица Величковић претходне ноћи ушла је у Елиту и помрсила конце својом појавом, али и информацијама које је изнела за црним столом. Њеном бившем веренику Бориславу Терзићу Терзи и девојци Софији Јанићијевић са којом је… »
Дечко је трудну преварио у "Елити", она променила име беби: "Можда се и породим пред камерама, ко зна"

Дечко је трудну преварио у "Елити", она променила име беби: "Можда се и породим пред камерама, ко зна"

Мондо 03.12.2024
Трудна Милица Величковић синоћ је ушла у ријалити програм "Елита 8 ", како би се суочила са својим, сада бившим партнером Бориславом Терзићем Терзом, и оставила га у шоку. Милица Величковић која је у поодмаклој трудноћи, синоћ је… »
Милица Величковић променила име за бебу! Овако је требало да се зове ћерка коју чека са Терзом, а њена објава са ултразвука…

Милица Величковић променила име за бебу! Овако је требало да се зове ћерка коју чека са Терзом, а њена објава са ултразвука…

Курир 03.12.2024
Трудна Милица Величковић синоћ је ушла у ријалити програм "Задруга 8 Елита", како би се суочила са својим, сада бившим партнером Бориславом Терзићем Терзом, са којим чека дете и који ју је јавно преварио, а када ју је угледао на… »
Језиви крици одјекују имањем Терза јауче на сав глас, обезбеђење га опколило, не долази себи! (видео)

Језиви крици одјекују имањем Терза јауче на сав глас, обезбеђење га опколило, не долази себи! (видео)

Ало 03.12.2024
Цимери га носили по имању, срушио се као свећа. Трудна Милица Величковић синоћ је ушла у Елиту како би се суочила са, сада већ бившим вереником Борисавом Бором Терзићем, који ју је преварио у ријалитију. Након жучне расправе… »
Терза се срушио, непомично лежи Језиве сцене у Елити, носе га, цео тим обезбеђења реагује! (видео)

Терза се срушио, непомично лежи Језиве сцене у Елити, носе га, цео тим обезбеђења реагује! (видео)

Ало 03.12.2024
Ни обезбеђење није могло да га обузда. Бориславу Терзићу слошило се након обраћања његове бивше веренице Милице Величковић, која је вечерас ушла у "Елиту" како би се суочила с њима. Због свих сазнања, Терза је прво насрнуо… »
Милица Величковић променила име за бебу: Овако је требало да се зове ћерка коју чека са Терзом, а њена објава са ултразвука…

Милица Величковић променила име за бебу: Овако је требало да се зове ћерка коју чека са Терзом, а њена објава са ултразвука…

Блиц 03.12.2024
Трудна Милица Величковић синоћ је ушла у ријалити програм "Задруга 8 Елита", како би се суочила са својим, сада бившим партнером Бориславом Терзићем Терзом, са којим чека дете и који ју је јавно преварио, а када ју је угледао на… »
Епски улазак у елиту Трудна Милица направила пометњу на имању, обратила се овим речима!

Епски улазак у елиту Трудна Милица направила пометњу на имању, обратила се овим речима!

Ало 03.12.2024
За црним столом настао је потпуни мук. Трудна Милица Величковић синоћ је ушла у ријалити програм "Задруга 8 Елита", како би се суочила са својим, сада бившим партнером Бориславом Терзићем Терзом, који ју је јавно преварио, а када… »
Четворица из обезбеђења држе разјареног терзу: На све начине покушавају да га обуздају, а онда износе из Беле куће: Он кука…

Четворица из обезбеђења држе разјареног терзу: На све начине покушавају да га обуздају, а онда износе из Беле куће: Он кука…

Блиц 03.12.2024
Трудна Милица Величковић вечерас је ушла у Белу кућу и први пут се суочила очи у очи са Бориславом Терзићем Терзом који ју је у "Елити 8" преварио. Терза је у једном тренутку насрнуо на цимера Уроша Станица, а обезбеђење је… »
Терза скочио на учесника "елите" због трудне Милице: Уследио прекид програма на Пинку, сви моментално реаговали

Терза скочио на учесника "елите" због трудне Милице: Уследио прекид програма на Пинку, сви моментално реаговали

Блиц 03.12.2024
Трудна Милица Величковић вечерас је ушла у ријалити програм "Задруга 8 Елита", како би се суочила са својим, сада бившим партнером Бориславом Терзићем Терзом, који ју је јавно преварио, а када ју је угледао на вратима Беле куће… »
Милица Величковић ушла у "Елиту", Терза пребледео кад ју је угледао на вратима: Настао мук за црним столом, глас јој дрхти, а…

Милица Величковић ушла у "Елиту", Терза пребледео кад ју је угледао на вратима: Настао мук за црним столом, глас јој дрхти, а…

Блиц 03.12.2024
Трудна Милица Величковић вечерас је ушла у ријалити програм "Задруга 8 Елита", како би се суочила са својим, сада бившим партнером Бориславом Терзићем Терзом, који ју је јавно преварио, а када ју је угледао на вратима Беле куће… »
Терзи се слошило, јауче на сав глас и држи се за главу: Цимери га носе, не може да стоји на ногама: Обезбеђење га опколило…

Терзи се слошило, јауче на сав глас и држи се за главу: Цимери га носе, не може да стоји на ногама: Обезбеђење га опколило…

Блиц 03.12.2024
Терза се срушио, језиве сцене у Елити, хитно га извели! Цео тим обезбеђења реагује, носе га, не може да стоји

Терза се срушио, језиве сцене у Елити, хитно га извели! Цео тим обезбеђења реагује, носе га, не може да стоји

Телеграф 03.12.2024
Препоручујемо. Бориславу Терзићу слошило се након обраћања његове бивше веренице Милице Величковић, која је вечерас ушла у "Елиту" како би се суочила с њима. Због свих сазнања, Терза је прво насрнуо на Уроша, а потом и… »
Огласила се Терзина мајка: После суочавања њеног сина са Милицом Величковић остала нема: Изговорила само једно

Огласила се Терзина мајка: После суочавања њеног сина са Милицом Величковић остала нема: Изговорила само једно

Блиц 02.12.2024
Трудница Милица Величковић, која је тренутно у осмом месецу трудноће, ушла је у Елиту 8, како би се коначно очи у очи, срела са бившим вереником Бориславом Терзићем Терзом и његовом новом девојком Софијом Јанићијевић. Терза је… »
Трудна Милица постројила терзу и његову девојку: Софија гледа у под, а она запретила бившем: "Ко си ти? Овде сам да ти мени…

Трудна Милица постројила терзу и његову девојку: Софија гледа у под, а она запретила бившем: "Ко си ти? Овде сам да ти мени…

Блиц 02.12.2024
Трудна Милица Величковић вечерас је ушла у ријалити програм "Задруга 8 Елита", а њен бивши партнер Борислав Терзић Терза пребледео је када ју је угледао на вратима. Милица није часила часа већ је одмах поткачила Софију… »
"Направио је дете због маркетинга": Милица Величковић бесна као рис, наоштрила се пред улазак у ријалити: "Терза је хтео да ме…

"Направио је дете због маркетинга": Милица Величковић бесна као рис, наоштрила се пред улазак у ријалити: "Терза је хтео да ме…

Блиц 02.12.2024
Трудна Милица Величковић вечерас улази у Белу кућу где ће се састати са бившим партнером Бориславом Терзићем Терзом. Милица је у студију причала са Дарком Танасијевићем, те је открила како се осећа пред сам улазак у Елиту, а… »
Трудна Милица Величковић стигла у шимановце: Спремна за улазак у Елиту и сусрет са Терзом: "Можда се и породим пред камерама"…

Трудна Милица Величковић стигла у шимановце: Спремна за улазак у Елиту и сусрет са Терзом: "Можда се и породим пред камерама"…

Блиц 02.12.2024
Трудна Милица Величковић вечерас улази у ријалити програм "Задруга 8 Елита". Милица се појавила прво у студију код Дарка Танасијевића, а након разговора са њом ће се упутити у Белу кућу где ће се срести са бившим партнером… »

Вести дана »