Povezane vesti

Žika tek sad otkrio razloge razvoda od 25 godina mlađe Dajane, ali i detalje o početku njihove ljubavi

Žika tek sad otkrio razloge razvoda od 25 godina mlađe Dajane, ali i detalje o početku njihove ljubavi

Svet & Skandal 03.12.2024
Žika Jakšić o Dajani i njihovoj ljubavi progovorio javno Žika Jakšić, muzičar i voditelj emisije “Nikad niije kasno” bio je gost u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” u kojoj izneo mnoge, javnosti do sada nepoznate, detalje… »
(Video) "svaki razvod se meri kao poraz, to nikada nije pobeda": Žika Jakšić o životu u Nemačkoj, sinu na kog je veoma…

(Video) "svaki razvod se meri kao poraz, to nikada nije pobeda": Žika Jakšić o životu u Nemačkoj, sinu na kog je veoma…

Blic 02.12.2024
Žika Jakšić voditelj, muzičar i preduzetnik, gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji ponedeljkom u 22 sata na kanalu 117, a u kojoj priča o najvažnijim segmentima svog života. Kako je… »
(Video) "primetio sam njene simpatije prema meni": Žika Jakšić o braku i razvodu od 25 godina mlađe Dajane sa kojom ima…

(Video) "primetio sam njene simpatije prema meni": Žika Jakšić o braku i razvodu od 25 godina mlađe Dajane sa kojom ima…

Blic 02.12.2024
Žika Jakšić, voditelj emisije "Nikad niije kasno", muzičar i preruzetnik gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj otvoreno govori o svom životu, ali i o dva braka koja je imao. U drugom braku Žika Jakšić je bio sa… »

Vesti dana »