Povezane vesti
Epilog akcije "Plamena peć": Sud potvrdio smrtnu kaznu za Truong Mi Lan zbog prevare od 12 milijardi dolara
Euronews 03.12.2024
Sud u Vijetnamu potvrdio je smrtnu kaznu za predsednicu grupe za razvoj nekretnina "Van Thinh Phat Holdings", Truong Mi Lan, nakon što je odbio njen apel protiv osude za malverzacije i mito u okviru jednog od najvećih finansijskih skandala u zemlji… »
Vijetnam: Bogatašica osuđena na smrt zbog prevare od 44 milijardi dolara
Blic 03.12.2024
Tekst je ažuriran 3. decembra 2024. U najspektakularnijem suđenju svih vremena u Vijetnamu, bogatašici je odbijena žalba na ranije izrečenu smrtnu kaznu zbog jedne od najvećih svetskih bankarskih prevara. Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska… »
Vijetnam: Bogatašica osuđena na smrt zbog prevare od 44 milijardi dolara
NIN 03.12.2024
Tekst je ažuriran 3. decembra 2024. U najspektakularnijem suđenju svih vremena u Vijetnamu, bogatašici je odbijena žalba na ranije izrečenu smrtnu kaznu zbog jedne od najvećih svetskih bankarskih prevara. Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska… »
Vesti dana »
Iran ponovo zatvara Ormuski moreuz, objavili iranski mediji! Iranska vojna komanda saopštila da su SAD i Izrael prekršili primirje: Zatvaranje je "prvi korak"
Kurir pre 22 minutajoš 24 povezane
Sevaju varnice na relaciji Ukrajina - Poljska: Zelenski pomenuo Musolonija, pa povukao dramatičan potez
Mondo pre 16 minutajoš 35 povezanih
Upozorenje RHMZ: Obilni pljuskovi sa grmljavinom naredna dva dana u Bačkoj, Banatu, Sremu i Beogradu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 45 povezanih
(Video) Skandal na Svetskom prvenstvu: Navijači Australije žestoko provocirali Trampa usred Amerike
Dnevnik pre 6 satijoš 80 povezanih