Povezane vesti
Epilog akcije "Plamena peć": Sud potvrdio smrtnu kaznu za Truong Mi Lan zbog prevare od 12 milijardi dolara
Euronews 03.12.2024
Sud u Vijetnamu potvrdio je smrtnu kaznu za predsednicu grupe za razvoj nekretnina "Van Thinh Phat Holdings", Truong Mi Lan, nakon što je odbio njen apel protiv osude za malverzacije i mito u okviru jednog od najvećih finansijskih skandala u zemlji… »
Vijetnam: Bogatašica osuđena na smrt zbog prevare od 44 milijardi dolara
Blic 03.12.2024
Tekst je ažuriran 3. decembra 2024. U najspektakularnijem suđenju svih vremena u Vijetnamu, bogatašici je odbijena žalba na ranije izrečenu smrtnu kaznu zbog jedne od najvećih svetskih bankarskih prevara. Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska… »
Vijetnam: Bogatašica osuđena na smrt zbog prevare od 44 milijardi dolara
NIN 03.12.2024
Tekst je ažuriran 3. decembra 2024. U najspektakularnijem suđenju svih vremena u Vijetnamu, bogatašici je odbijena žalba na ranije izrečenu smrtnu kaznu zbog jedne od najvećih svetskih bankarskih prevara. Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska… »
Vesti dana »
Pretežno oblačno, sunčani intervali na jugu zemlje, temperatura do 12 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 19 povezanih
Reporterka N1 iz Skoplja: Zaplenjeno čak 40 tona marihuane, prema poslednjim nezvaničnim informacijama
N1 Info pre 35 minuta
Rusija novim napadom nastavlja zimsku kampanju protiv energetskog sistema Ukrajine
Slobodna Evropa pre 50 minutajoš 14 povezanih