Povezane vesti

Epilog akcije "Plamena peć": Sud potvrdio smrtnu kaznu za Truong Mi Lan zbog prevare od 12 milijardi dolara

Epilog akcije "Plamena peć": Sud potvrdio smrtnu kaznu za Truong Mi Lan zbog prevare od 12 milijardi dolara

Euronews pre 1 dan
Sud u Vijetnamu potvrdio je smrtnu kaznu za predsednicu grupe za razvoj nekretnina "Van Thinh Phat Holdings", Truong Mi Lan, nakon što je odbio njen apel protiv osude za malverzacije i mito u okviru jednog od najvećih finansijskih skandala u zemlji… »
Vijetnam: Bogatašica osuđena na smrt zbog prevare od 44 milijardi dolara

Blic pre 1 dan
Tekst je ažuriran 3. decembra 2024. U najspektakularnijem suđenju svih vremena u Vijetnamu, bogatašici je odbijena žalba na ranije izrečenu smrtnu kaznu zbog jedne od najvećih svetskih bankarskih prevara. Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska… »

BBC News pre 1 dan
Truong Mi Lan je počela kao prodavačica na pijaci, a sada je osuđena na najtežu kaznu zbog krađe milijardi dolara. Odbijena joj je žalba, ali i dalje može da izbegne smrtnu kaznu ako vrati deo proneverenog novca. Tekst je ažuriran 3. decembra… »

NIN pre 1 dan
Tekst je ažuriran 3. decembra 2024. U najspektakularnijem suđenju svih vremena u Vijetnamu, bogatašici je odbijena žalba na ranije izrečenu smrtnu kaznu zbog jedne od najvećih svetskih bankarskih prevara. Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska… »

Vesti dana »