Повезане вести

Епилог акције "Пламена пећ": Суд потврдио смртну казну за Труонг Ми Лан због преваре од 12 милијарди долара

Епилог акције "Пламена пећ": Суд потврдио смртну казну за Труонг Ми Лан због преваре од 12 милијарди долара

Еуроневс 03.12.2024
Суд у Вијетнаму потврдио је смртну казну за председницу групе за развој некретнина "Ван Тхинх Пхат Холдингс", Труонг Ми Лан, након што је одбио њен апел против осуде за малверзације и мито у оквиру једног од највећих… »
Вијетнам: Богаташица осуђена на смрт због преваре од 44 милијарди долара

Блиц 03.12.2024
Текст је ажуриран 3. децембра 2024. У најспектакуларнијем суђењу свих времена у Вијетнаму, богаташици је одбијена жалба на раније изречену смртну казну због једне од највећих светских банкарских превара. Труонг Ми Лан… »

BBC News 03.12.2024
Труонг Ми Лан је почела као продавачица на пијаци, а сада је осуђена на најтежу казну због крађе милијарди долара. Одбијена јој је жалба, али и даље може да избегне смртну казну ако врати део проневереног новца. Текст је… »

НИН 03.12.2024
Текст је ажуриран 3. децембра 2024. У најспектакуларнијем суђењу свих времена у Вијетнаму, богаташици је одбијена жалба на раније изречену смртну казну због једне од највећих светских банкарских превара. Труонг Ми Лан… »

Вести дана »