Povezane vesti
„Zaledila sam se kada sam čula šta se desilo“: Majka devojčice (8) koju je napastvovao deda njene drugarice strahuje jer…
Nova pre 17 sati
: Stravičan slučaj zlostavljanja devojčice (8) iz jednog mesta u Srbiji otkriven je kada je hrabra maloletnica odlučila da se otvori i sve ispriča svojoj baki. Milena J, devojčicina majka, kaže za portal Nova.rs da je njeno dete postalo žrtva… »
Dodirivao je dok su se deca igrala žmurke i ulazio u sobu dok je spavala, a onda... Jeziva ispovest majke čiju je ćerku (8)…
Kurir pre 1 dan
Žena (identitet poznat redakciji) iz okoline Aleksinca, majka osmogodišnje devojčice, za Kurir je ispričala da je njena ćerka mesecima trpela seksualno zlostavljanje od porodičnog prijatelja, inače dede devojčicine drugarice, koji je u… »
"Dodirivao je po zadnjici i govorio joj da hoće da je ljubi u usta": Potresna ispovest majke iz Aleksinca čiju je ćerku (8)…
Blic pre 1 dan
Majka devojčice iz okoline Aleksinca kaže da je osumnjičeni neprimereno dodirivao i ljubio devojčicu, te da je dete na kraju skupilo hrabrosti da sve ispriča. Žena iz iz okoline Aleksinca, majka osmogodišnje devojčice, ispričala je da je njena… »
"Moju ćerku (8) je pipao deda njene drugarice, terao da ga ljubi u usta": Jeziva ispovest majke iz Aleksinca
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Žena iz okoline Aleksinca, majka osmogodišnje devojčice, ispričala je da je njena ćerka mesecima trpela seksualno zlostavljanje od porodičnog prijatelja, inače dede devojčicine drugarice, koji je u sedamdesetim godinama. U svojoj… »
Vesti dana »
Advokat privedenog aktiviste: Dejan Bagarić u pritvoru da ne bi uticao na novinarku Informera
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Radio sto plus pre 2 satajoš 13 povezanih