Povezane vesti
„Zaledila sam se kada sam čula šta se desilo“: Majka devojčice (8) koju je napastvovao deda njene drugarice strahuje jer…
Nova 03.12.2024
: Stravičan slučaj zlostavljanja devojčice (8) iz jednog mesta u Srbiji otkriven je kada je hrabra maloletnica odlučila da se otvori i sve ispriča svojoj baki. Milena J, devojčicina majka, kaže za portal Nova.rs da je njeno dete postalo žrtva… »
Dodirivao je dok su se deca igrala žmurke i ulazio u sobu dok je spavala, a onda... Jeziva ispovest majke čiju je ćerku (8)…
Kurir 03.12.2024
Žena (identitet poznat redakciji) iz okoline Aleksinca, majka osmogodišnje devojčice, za Kurir je ispričala da je njena ćerka mesecima trpela seksualno zlostavljanje od porodičnog prijatelja, inače dede devojčicine drugarice, koji je u… »
"Dodirivao je po zadnjici i govorio joj da hoće da je ljubi u usta": Potresna ispovest majke iz Aleksinca čiju je ćerku (8)…
Blic 03.12.2024
Majka devojčice iz okoline Aleksinca kaže da je osumnjičeni neprimereno dodirivao i ljubio devojčicu, te da je dete na kraju skupilo hrabrosti da sve ispriča. Žena iz iz okoline Aleksinca, majka osmogodišnje devojčice, ispričala je da je njena… »
"Moju ćerku (8) je pipao deda njene drugarice, terao da ga ljubi u usta": Jeziva ispovest majke iz Aleksinca
Telegraf 03.12.2024
Preporučujemo. Žena iz okoline Aleksinca, majka osmogodišnje devojčice, ispričala je da je njena ćerka mesecima trpela seksualno zlostavljanje od porodičnog prijatelja, inače dede devojčicine drugarice, koji je u sedamdesetim godinama. U svojoj… »
Vesti dana »
Trampov predlog za Gazu zapaljiv, nečuven i sramotan, krši međunarodno pravo: Žestoke kritike Amnestija
Telegraf pre 3 satajoš 8 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 3 satajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 4 satijoš 1 povezana