Povezane vesti
"Čast mi je da: Najavim..." Tramp za vikend stiže u ovu evropsku zemlju: Prvi put posle pobede na izborima ide u zvaničnu…
Blic pre 1 dan
Novoizabrani predsednik Amerike Donald Tramp prisustvovaće ovog vikenda svečanom otvaranju obnovljene katedrale Notr Dam u Parizu, što će biti njegovo prvo putovanje u inostranstvo od izborne pobede. Istorijska katedrala Notr Dam biće ponovo otvorena… »
Važan signal! Ovo je prva zemlja u koju Tramp putuje nakon trijumfa na predsedničkim izborima u SAD
Kurir pre 1 dan
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp objavio je da će u subotu prisustvovati ponovnom otvaranju katedrale Notr Dam u Parizu, na ceremoniji gde se očekuje oko 50 šefova država i vlada. "Čast mi je da objavim da ću ići u subotu u Pariz, da… »
Tramp objavio da ide u Pariz na ceremoniju otvaranja rekonstruisane katedrale Notr Dam
Beta pre 1 dan
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp objavio je da će u subotu prisustvovati ponovnom otvaranju katedrale Notr Dam u Parizu, na ceremoniji gde se očekuje oko 50 šefova država i vlada. "Čast mi je da objavim da ću ići u subotu u Pariz, da… »
Tramp prvi put u inostranstvu od pobede na izborima, evo gde će biti u subotu
Danas pre 1 dan
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp objavio je da će u subotu prisustvovati ponovnom otvaranju katedrale Notr Dam u Parizu, na ceremoniji gde se očekuje oko 50 šefova država i vlada. „Čast mi je da objavim da ću ići u subotu u Pariz, da… »
Tramp objavio da ide u Pariz na ceremoniju otvaranja rekonstruisane katedrale Notr Dam
Novi magazin pre 1 dan
Trump dolazi u Pariz na otvaranje katedrale Notre-Dame
Al Jazeera pre 1 dan
Donald Trump je najavio svoje prisustvo na otvaranju katedrale Notre-Dame, hvaleći rad predsjednika Emmanuela Macrona na obnovi jednog od najznačajnijih kulturnih simbola Pariza. Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump objavio je kako će u… »
Trampovo prvo putovanje u inostranstvo nakon pobede: Ide na otvaranje Notr Dama
N1 Info pre 1 dan
Izabrani američki predsednik Donald Tramp objavio je da će u subotu prisustvovati otvaranju obnovljene katedrale Notr-Dam u Parizu, što će biti njegovo prvo putovanje u inostranstvo nakon pobede na novembarskim izborima, javlja Rojters. Pariska… »
Tramp najavio prvi inostrani put od pobede na izborima – ide na otvaranje Notr-Dama
Vesti online pre 1 dan
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp najavio je da će u subotu otputovati u Pariz kako bi prisustvovao ponovnom otvaranju katedrale Notr-Dam, koja je bila teško oštećena u požaru pre više od pet godina, što će biti njegov prvi put u… »
Tramp najavio prvi inostrani put od pobede na izborima - ide na otvaranje Notr-Dama
Euronews pre 1 dan
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp najavio je da će u subotu otputovati u Pariz kako bi prisustvovao ponovnom otvaranju katedrale Notr-Dam, koja je bila teško oštećena u požaru pre više od pet godina, što će biti njegov prvi put u… »
Vesti dana »
Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke: „Odgovorni za atmosferu linča“
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 37 minutajoš 12 povezanih