Povezane vesti
Obrt u slučaju tajkunke iz Vijetnama Danas joj potvrđena smrtna kazna, sad je usledila šok odluka suda! Ceo svet priča o…
Kurir pre 1 dan
Sud u Vijetnamu je u utorak potvrdio smrtnu kaznu za tajkunku za nekretnine Truong Mi Lan, ali je dodato da bi ona mogla biti zamenjena doživotnom ako nadoknadi oko 11 milijardi dolara, ili tri četvrtine onoga što je ukrala tokom prevara, u najvećem… »
Vijetnamska tajkunka može da izbjegne smrtnu kaznu ako vrati pronevjereni novac
Slobodna Evropa pre 1 dan
Drugostepeni sud u Vijetnamu potvrdio je 3. decembra smrtnu kaznu bogatašici Truong My Lan pošto je odbio njenu žalbu na presudu za pronevjeru i podmićivanje u slučaju do sada najvećeg finansijskog skandala u Vijetnamu. Sudije su utvrdile da nema… »
Potvrđena smrtna kazna tajkunki! Ojadila Vijetnam, nakrala se kao niko do sada, oterala strane kompanije i investitore! Samo…
Kurir pre 1 dan
Sud u gradu Ho Ši Min potvrdio je danas u žalbenom postupku smrtnu kaznu Truong Mi Lan, akteru dosad najvećeg finansijskog skandala u Vijetnamu, preneo je novinar agencije Frans pres. Sudije su utvrdile da nema razloga da se tajkunki za nekretine… »
Tajkunki potvrđena smrtna kazna! Počela kao prodavačica na pijaci, a osuđena zbog najveće prevare u istoriji zemlje
Mondo pre 1 dan
Truong Mi Lan ojadila Vijetnam, nakrala se kao niko do sada, oterala strane kompanije i investitore! Sud u gradu Ho Ši Min potvrdio je danas u žalbenom postupku smrtnu kaznu Truong Mi Lan, akteru dosad najvećeg finansijskog skandala u Vijetnamu, preneo… »
Osuđena na smrt mora da sakupi 9 milijardi dolara da bi izbegla egzekuciju: Krah kraljice nekretnina
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Sud u Vijetnamu potvrdio je smrtnu kaznu za Truong Mi Lan (68), predsednicu grupe za razvoj nekretnina "Van Thinh Phat Holdings", nakon što je odbio njenu žalbu protiv presude za prevaru i mito u okviru jednog od najvećih finansijskih… »
Potvrđena smrtna kazna vijetnamskoj tajkunki Truong Mi Lan
Beta pre 1 dan
Sud u gradu Ho Ši Min potvrdio je danas u žalbenom postupku smrtnu kaznu Truong Mi Lan, akteru dosad najvećeg finansijskog skandala u Vijetnamu, preneo je novinar agencije Frans pres. Sudije su utvrdile da nema razloga da se tajkunki za nekretine… »
„Tajkunka“: Ko je Truong Mi Lan, kojoj je potvrđena smrtna kazna?
Danas pre 1 dan
Radio sto plus pre 1 dan
Sudije su utvrdile da nema razloga da se tajkunki za nekretine preinači smrtna kazna izrečena u nižoj sudskoj instanci, u najvećem slučaju pronevere, koja je bila tolikih razmera da je izavala zabrinutost za celokupnu vijetnamsku ekonomiju. Ona je… »
Tajkunku čeka smrtna kazna ako ne vrati milijarde: Počela kao prodavačica na pijaci, osuđena zbog najveće prevare
Mondo pre 1 dan
Vijetnamska tajkunka koja je osuđena na smrt zbog najveće bankarske prevare ima šansu da izbegne pogubljenje ako vrati milijarde. Truong Mi Lan (68), vijetnamska tajkunka u oblasti nekretnina, izgubila je pravo na žalbu na smrtnu kaznu zbog… »
Odbijena žalba, vijetnamsku tajkunku čeka smrtna kazna
Danas pre 1 dan
Potvrđena smrtna kazna vijetnamskoj tajkunki, ali ako vrati pronevereni novac – možda je i izbegne
N1 Info pre 1 dan
Drugostepeni sud u Vijetnamu potvrdio je smrtnu kaznu tajkunki Truong Mi Lan, nakon što je odbio njenu žalbu na presudu za proneveru i podmićivanje u eksponiranom slučaju prevare teškom 12 milijardi dolara, javili su državni mediji. Lan, predsednica… »
Smrtna kazna za milijarderku: Žena iz Vijetnama na korak do pogubljenja, sud joj pružio poslednju šansu ako uradi ovo
Blic pre 1 dan
Vijetnamska tajkunka Truong Mi Lan u trci je za život. Sud je danas odbio žalbu 68-godišnje žene koja je u aprilu osuđena na smrt zbog organizovanja najveće bankarske prevare na svetu. Visoki narodni sud u Ho Ši Minu zaključio je da nema osnova za… »
Milijarderka koja stoji iza najveće bankarske prevare na svetu u trci s vremenom – ako ne vrati 9 milijardi ide na smrtnu…
Nova pre 1 dan
: Vijetnamska tajkunka za nekretnine Truong Mi Lan u trci je za život. Sud je danas odbio žalbu 68-godišnje žene koja je u aprilu osuđena na smrt zbog organizovanja najveće bankarske prevare na svetu. Visoki narodni sud u Ho Ši Minu zaključio je… »
Vijetnamska tajkunka osuđena na smrt
Radio 021 pre 1 dan
Sud u gradu Ho Ši Min potvrdio je danas u žalbenom postupku smrtnu kaznu Truong Mi Lan, akterki dosad najvećeg finansijskog skandala u Vijetnamu, preneo je novinar agencije Frans pres. Sudije su utvrdile da nema razloga da se tajkunki za nekretine… »
Novi magazin pre 1 dan
Vesti dana »
Određen pritvor aktivisti privedenom tokom protesta ispred novosadske skupštine
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 14 povezanih
Šta se to dešava u Južnoj Koreji, ništa vam nije jasno? Pročitajte ovo
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 37 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
NIN pre 3 satajoš 13 povezanih
Verbalni sukob ambasadora Rusije i SAD u UN zbog eskalacije sukoba u Siriji; izraelski napadi širom Gaze
RTS pre 2 satajoš 12 povezanih
"Dobra ideja, ali složen proces": Stručnjaci o pomoći mladima za kupovinu stana - učešće najčešće stvara glavobolju
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih