Povezane vesti

Ne sme zbog supruge: Jokić objasnio zašto više ne nosi burmu na pertli

Ne sme zbog supruge: Jokić objasnio zašto više ne nosi burmu na pertli

Danas pre 1 dan
Srpski centar Nikola Jokić ima običaj da kači burmu na pertle patika dok igra utakmice u NBA. Ipak, as Denver Nagetsa odlučio je da obustavi tu praksu. Na promociji unikatne linije patika u „Bol areni“ je pojasnio da postoji dobar razlog zašto to… »
Jokić objasnio zašto više ne stavlja prsten na pertle

Jokić objasnio zašto više ne stavlja prsten na pertle

Sport klub pre 1 dan
Poznata je praksa srpskog centra Nikole Jokića da kači burmu na pertle patika dok igra na NBA parketima širom SAD. Ipak, as Denver Nagetsa odlučio je da obustavi tu praksu, a na promociji unikatne linije patika napravljene u njegovu čast („JOKER… »
Jokić više ne nosi prsten na patici, ovo je pravi razlog: Urnebesna priča kojoj se i sam Nikola smeje! (video)

Jokić više ne nosi prsten na patici, ovo je pravi razlog: Urnebesna priča kojoj se i sam Nikola smeje! (video)

Hot sport pre 1 dan
Zanimljiva situacija! Nikola Jokić, najbolji košarkaš na svetu, oduševLJAVAO je svoje fanove jedinstvenim detaljem na svojim patikama. Naime, on je nosio dugo prsten u njima, da pokaže ljubav ka supruzi Nataliji, ali ipak odustao je od ove prakse… »
Veliko priznanje Nikole Jokića! Izludeo je Nataliju i otkrio šta više ne sme da radi zbog žene

Veliko priznanje Nikole Jokića! Izludeo je Nataliju i otkrio šta više ne sme da radi zbog žene

Večernje novosti pre 1 dan
Najbolji košarkaš na planeti Nikola Jokić otkrio je da je izgubio dve burme i da je zbog toga prekinuo ritual koji je imao pre mečeva. Foto AP Pre svake utakmice Nikola bi skinuo venčanu burmu sa ruke i zakačio za svoje pertle, kako bi prsten bio uz… »
Jokić više ne nosi prsten na patikama - objasnio zašto VIDEO

Jokić više ne nosi prsten na patikama - objasnio zašto VIDEO

B92 pre 1 dan
Srpski košarkaš Nikola Jokić više ne nosi burmu na patikama. Tokom utakmica, Jokić je burmu vezivao za patiku, međutim, to već neko vreme ne radi. Razlog leži u tome što je centar Denvera dva puta gubio prsten. "Spadao mi je sa ruke, i onda sam… »

Vesti dana »