Povezane vesti
"Ja sam jedno asocijalno đubre" Milica Todorović o karijeri, kolegama i estradi: Nije mi dobro, ne osećam se prijatno kada…
Kurir 03.12.2024
Jedna od popularnih mladih pevačica Milica Todorović od kada se pojavila na javnoj sceni svoju karijeru gradila je korak po korak, a dolazak iz rodnog grada u Beograd zbog muzičke karijere i danas pamti, a upravo taj dolazak ključan je za njen pogled na… »
(Video): "Ja sam asocijalno đubre. Kada me svako pipne za ruku i želi da se pozdravi sa mnom meni nije dobro": Milica…
Blic 03.12.2024
Jedna od popularnih mladih pevačica Milica Todorović od kada se pojavila na javnoj sceni svoju karijeru gradila je korak po korak, a dolazak iz rodnog grada u Beograd zbog muzičke karijere i danas pamti, a upravo taj dolazak ključan je za njen pogled na… »
Vesti dana »

Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni, uveče pljuskovi sa grmljavinom
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 42 minutajoš 16 povezanih

Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Glas Zaječara pre 42 minutajoš 10 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
RTS pre 7 minutajoš 10 povezanih

Ukrajinski napadi širom Rusije: Gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi…
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih