Povezane vesti
"Ja sam jedno asocijalno đubre" Milica Todorović o karijeri, kolegama i estradi: Nije mi dobro, ne osećam se prijatno kada…
Kurir 03.12.2024
Jedna od popularnih mladih pevačica Milica Todorović od kada se pojavila na javnoj sceni svoju karijeru gradila je korak po korak, a dolazak iz rodnog grada u Beograd zbog muzičke karijere i danas pamti, a upravo taj dolazak ključan je za njen pogled na… »
(Video): "Ja sam asocijalno đubre. Kada me svako pipne za ruku i želi da se pozdravi sa mnom meni nije dobro": Milica…
Blic 03.12.2024
Jedna od popularnih mladih pevačica Milica Todorović od kada se pojavila na javnoj sceni svoju karijeru gradila je korak po korak, a dolazak iz rodnog grada u Beograd zbog muzičke karijere i danas pamti, a upravo taj dolazak ključan je za njen pogled na… »
Vesti dana »
„Vlast svojom retorikom daje zeleno svetlo za napade na novinare, a policija deluje kao da se plaši“: Generalna sekretarka NUNS o odnosu države prema medijima
Nova pre 38 minutajoš 50 povezanih
Zelenski najavio konkretne korake za okončanje rata: Otkrio drastičan potez koji je dogovorio sa Amerikancima
Mondo pre 48 minutajoš 47 povezanih
Zatvoren most na velikoj moravi Reka sve više nadolazi zatvoren za saobraćaj zbog bezbednosti građana
Dnevnik pre 8 satijoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane