Povezane vesti
"Pala sam u nesvest, to mi se često dešava": Žena Slobe Radanovića prvi put o zdravstvenom problemu, svakodnevno se bori sa
Kurir pre 1 dan
Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića, otkrila je da se godinama bori sa migrenom i često pada u nesvest, a nedavno je pala u nesvest kod kuće kad je uhvatila vrtoglavica. Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića odgovarala je na pitanja… »
"Pala sam u nesvest, ubila sam se. To mi se često dešava": Žena Slobe Radanovića prvi put o zdravstvenom problemu…
Blic pre 1 dan
Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića odgovarala je na pitanja pratilaca na Instagramu, a tom prilikom je otkrila sa kakvim zdravstvenim problemom se godinama suočava. Naime, Jelena se bori sa migrenom, a sada je otkrila da često pada u nesvest… »
Vesti dana »
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 6 satijoš 14 povezanih
Predsednik pokušao državni udar, usledio haos u parlamentu: Šta se dogodilo tokom haotične noći u Južnoj Koreji i šta sledi sada
Nova pre 3 satajoš 32 povezane
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Verbalni sukob ambasadora Rusije i SAD u UN zbog eskalacije sukoba u Siriji
NIN pre 5 satijoš 11 povezanih