Povezane vesti

"Možda se završava moje putovanje": Veliki olimpijski šampion doživeo tešku povredu (video)

"Možda se završava moje putovanje": Veliki olimpijski šampion doživeo tešku povredu (video)

Večernje novosti 03.12.2024
Osam velikih kristalnih globusa, tri olimpijske medalje i čak 11 sa svetskih šampionata. Trebalo je da uživa u penziji, ali nije imao mira Marsel Hiršer. Pet godina nakon odlaska iz Svetskog kupa odlučio je da se vrati i pogrešio. Foto: Profimedia I… »
Šok za Hiršera: Možda sam konačno završio

Šok za Hiršera: Možda sam konačno završio

Sportski žurnal 03.12.2024
Osmostruki pobednik Svetskog kupa operisan. Marsel Hiršer je pokidao ukršteni ligament levog kolena i tako naprasno završio sa povratkom na ski stazu. Osmostruki pobednik Svetskog kupa u skijanju povredio se za vreme treninga juče u Riteralmu. -… »
Je li ovo (stvarno) kraj? Hiršer pokidao ukrštene ligamente

Je li ovo (stvarno) kraj? Hiršer pokidao ukrštene ligamente

Sport klub 03.12.2024
Najavljivani povratak legendarnog Marsela Hiršera krenuo je naopako - pokidanim ukrštenim ligamentima levog kolena. Hiršer se povredio u ponedeljak na treningu u Riteralmu. „Ukršteni ligament je nestao, projekat gotovo“, oglasio se i Hiršer nakon… »
Najbolji svih vremena najavio kraj

Najbolji svih vremena najavio kraj

B92 03.12.2024
Austrijski skijaš Marsel Hiršer, koji se sada takmiči pod zastavom Holandije, mogao bi da okonča karijeru posle povrede kolena koju je zaradio u ponedeljak tokom treninga u Reiteralmu. Osmostruki pobednik Svetskog kupa se ove sezone vratio posle… »

Vesti dana »