Povezane vesti

Šapić: Budžet grada je kompleksan, spreman sam dočekao poziciju gradonačelnika

Šapić: Budžet grada je kompleksan, spreman sam dočekao poziciju gradonačelnika

Radio sto plus pre 1 dan
“Mislim da smo puno stvari uradili za ove dve i po godine. Mislim da ono na čemu sam dao akcenat a to je produžetak onoga što je politika socijalnih mera da smo u tome značajno uspeli. Nije postojala socijalnija uprava od ove koja je sada”, rekao… »
Šapić o 111 dana novog mandata: Sumirao urađeno i najavio - Novi srpski most 2027, probijanje tunela od Despota Stefana do…

Šapić o 111 dana novog mandata: Sumirao urađeno i najavio - Novi srpski most 2027, probijanje tunela od Despota Stefana do…

Blic pre 1 dan
Politika socijalnih mera i izgradnja velikih infrastrukturnih projekata radi rešavanja decenijama nagomilanih saobraćajnih problema akcenti su u radu gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, koji je danas sumirao rezultate za protekle dve i po… »
Šapić: Izdvajamo 200 miliona evra godišnje za socijalne mere, posle mandata se povlačim

Šapić: Izdvajamo 200 miliona evra godišnje za socijalne mere, posle mandata se povlačim

Politika pre 1 dan
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je Grad uspeo da obezbedi između 150 i 200 miliona evra godišnje za različite socijalne mere u okviru istog budžeta, što je i bio prioritet njegove politike. „To je politika socijalnih… »

Vesti dana »