Povezane vesti

Milić Vukašinović zbog amputirane noge bio u komi 8 dana: Dva meseca trpeo bolove pa doktoru rekao "seci"

Milić Vukašinović zbog amputirane noge bio u komi 8 dana: Dva meseca trpeo bolove pa doktoru rekao "seci"

Mondo pre 1 dan
Milić Vukašinović otkrio je detalje svoje bolesti koja je dovela do amputacije noge. Poznatom rokeru Miliću Vukašinoviću odstanjeno je desno stopalo i trenutno se nalazi u bolnici. On se oglasio nakon amputacije i potvrdio da se sada oseća dobro… »
Milić Vukašinović: „Amputirana mi je noga“

Milić Vukašinović: „Amputirana mi je noga“

Nova pre 1 dan
: Poznati roker već mesecima je narušenog zdravstvenog stanja, a sada je zbog jakih bolova hitno operisan. Milić se obratio za pomoć lekarima nakon višednevnih teških bolova, a oni su odlučili da je potrebna hitna operacija tokom koje mu je noga… »
"2 Meseca sam 24 sata trpeo bolove, rekao sam da mi seku" Milić Vukašinović za Kurir iz bolničke postelje potvrdio da mu je…

"2 Meseca sam 24 sata trpeo bolove, rekao sam da mi seku" Milić Vukašinović za Kurir iz bolničke postelje potvrdio da mu je…

Kurir pre 1 dan
Miliću Vukašinoviću odstanjeno je desno stopalo i trenutno se nalazi u bolnici. Ovo informaciju nam je potvrdio i sam roker. Kako je on se trenutno oseća dobro. - Nisam mogao više da izdržim. Dva meseca sam se patio, bio u bolovima 24 sata. Išao… »
Saznajemo: Miliću Vukašinoviću amputirana noga

Saznajemo: Miliću Vukašinoviću amputirana noga

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Rokeru Miliću Vukašinoviću amputirana je noga, saznaje Telegraf. Naime, nakon nesnosnih bolova koje je danima trpeo, lekari su ga hitno operisali i odlučili da mu amputiraju nogu do kolena Operacija je izvršena juče, 2. decembra, a… »
Milić Vukašinović se oglasio za Telegraf nakon što mu je amputirana noga: "Imao sam nesnosne bolove..."

Milić Vukašinović se oglasio za Telegraf nakon što mu je amputirana noga: "Imao sam nesnosne bolove..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Rokeru Miliću Vukašinoviću juče je amputirana noga do kolena. Roker se nakon teške operacije oglasio za Telegraf i otkrio kako je došlo do komlikacija: - U bolnici sam, dobro se osećam. Imao sam nesnosne bolove u stopalima, doktori… »

Vesti dana »