Повезане вести

Милић Вукашиновић: „Ампутирана ми је нога“

Милић Вукашиновић: „Ампутирана ми је нога“

Нова 03.12.2024
: Познати рокер већ месецима је нарушеног здравственог стања, а сада је због јаких болова хитно оперисан. Милић се обратио за помоћ лекарима након вишедневних тешких болова, а они су одлучили да је потребна хитна операција током… »
Милић Вукашиновић због ампутиране ноге био у коми 8 дана: Два месеца трпео болове па доктору рекао "сеци"

Милић Вукашиновић због ампутиране ноге био у коми 8 дана: Два месеца трпео болове па доктору рекао "сеци"

Мондо 03.12.2024
Милић Вукашиновић открио је детаље своје болести која је довела до ампутације ноге. Познатом рокеру Милићу Вукашиновићу одстањено је десно стопало и тренутно се налази у болници. Он се огласио након ампутације и потврдио да се… »
"2 Месеца сам 24 сата трпео болове, рекао сам да ми секу" Милић Вукашиновић за Курир из болничке постеље потврдио да му је…

"2 Месеца сам 24 сата трпео болове, рекао сам да ми секу" Милић Вукашиновић за Курир из болничке постеље потврдио да му је…

Курир 03.12.2024
Милићу Вукашиновићу одстањено је десно стопало и тренутно се налази у болници. Ово информацију нам је потврдио и сам рокер. Како је он се тренутно осећа добро. - Нисам могао више да издржим. Два месеца сам се патио, био у… »
Милић Вукашиновић се огласио за Телеграф након што му је ампутирана нога: "Имао сам несносне болове..."

Милић Вукашиновић се огласио за Телеграф након што му је ампутирана нога: "Имао сам несносне болове..."

Телеграф 03.12.2024
Препоручујемо. Рокеру Милићу Вукашиновићу јуче је ампутирана нога до колена. Рокер се након тешке операције огласио за Телеграф и открио како је дошло до комликација: - У болници сам, добро се осећам. Имао сам несносне болове у… »
Сазнајемо: Милићу Вукашиновићу ампутирана нога

Сазнајемо: Милићу Вукашиновићу ампутирана нога

Телеграф 03.12.2024
Препоручујемо. Рокеру Милићу Вукашиновићу ампутирана је нога, сазнаје Телеграф. Наиме, након несносних болова које је данима трпео, лекари су га хитно оперисали и одлучили да му ампутирају ногу до колена Операција је извршена… »

Вести дана »