Povezane vesti
Milić Vukašinović zbog amputirane noge bio u komi 8 dana: Dva meseca trpeo bolove pa doktoru rekao "seci"
Mondo pre 1 dan
Milić Vukašinović otkrio je detalje svoje bolesti koja je dovela do amputacije noge. Poznatom rokeru Miliću Vukašinoviću odstanjeno je desno stopalo i trenutno se nalazi u bolnici. On se oglasio nakon amputacije i potvrdio da se sada oseća dobro… »
Milić Vukašinović: „Amputirana mi je noga“
Nova pre 1 dan
: Poznati roker već mesecima je narušenog zdravstvenog stanja, a sada je zbog jakih bolova hitno operisan. Milić se obratio za pomoć lekarima nakon višednevnih teških bolova, a oni su odlučili da je potrebna hitna operacija tokom koje mu je noga… »
"2 Meseca sam 24 sata trpeo bolove, rekao sam da mi seku" Milić Vukašinović za Kurir iz bolničke postelje potvrdio da mu je…
Kurir pre 1 dan
Miliću Vukašinoviću odstanjeno je desno stopalo i trenutno se nalazi u bolnici. Ovo informaciju nam je potvrdio i sam roker. Kako je on se trenutno oseća dobro. - Nisam mogao više da izdržim. Dva meseca sam se patio, bio u bolovima 24 sata. Išao… »
Saznajemo: Miliću Vukašinoviću amputirana noga
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Rokeru Miliću Vukašinoviću amputirana je noga, saznaje Telegraf. Naime, nakon nesnosnih bolova koje je danima trpeo, lekari su ga hitno operisali i odlučili da mu amputiraju nogu do kolena Operacija je izvršena juče, 2. decembra, a… »
Milić Vukašinović se oglasio za Telegraf nakon što mu je amputirana noga: "Imao sam nesnosne bolove..."
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Rokeru Miliću Vukašinoviću juče je amputirana noga do kolena. Roker se nakon teške operacije oglasio za Telegraf i otkrio kako je došlo do komlikacija: - U bolnici sam, dobro se osećam. Imao sam nesnosne bolove u stopalima, doktori… »
Vesti dana »
Niški studenti planiraju blokadu više fakulteta: Rektorat da se oglasi
Radio 021 pre 8 minutajoš 31 povezana
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 2 satajoš 44 povezane
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 4 satijoš 19 povezanih
Viši tužilac Nenad Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Nova pre 5 satijoš 15 povezanih