Povezane vesti
Lik iz Saut Parka se i danas koristi za ismevanje ljudi sa invaliditetom
BBC News pre 1 dan
Timi je dečak u kolicima u ironičnoj seriji, ali njegovo ime služi za ruganje i decenijama kasnije. Osećam kako bes raste. Kako se ponovo suočavam sa istom vrstom vređanja posle 20 godina? Moje ime je Aleks. Ali sve više mladih ljudi na ulici mi… »
Radio 021 pre 1 dan
Timi je dečak u kolicima u ironičnoj seriji, ali njegovo ime služi za ruganje i decenijama kasnije. Emma Lynch/BBC Osećam kako bes raste. Kako se ponovo suočavam sa istom vrstom vređanja posle 20 godina? Moje ime je Aleks. Ali sve više mladih… »
Danas pre 1 dan
Osećam kako bes raste. Kako se ponovo suočavam sa istom vrstom vređanja posle 20 godina? Moje ime je Aleks. Ali sve više mladih ljudi na ulici mi govori „Timi”. Nisu me pomešali sa nekim drugim, već mi se rugaju jer koristim invalidska kolica… »
NIN pre 1 dan
Osećam kako bes raste. Kako se ponovo suočavam sa istom vrstom vređanja posle 20 godina? Moje ime je Aleks. Ali sve više mladih ljudi na ulici mi govori "Timi”. Nisu me pomešali sa nekim drugim, već mi se rugaju jer koristim invalidska kolica… »
Vesti dana »
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane
Blinken tvrdi da se prekid vatre u Libanu dobro drži, uprkos incidentima
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Advokat privedenog aktiviste: Dejan Bagarić u pritvoru da ne bi uticao na novinarku Informera
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
NIN pre 5 satijoš 14 povezanih