Povezane vesti

"Jedva se izvukao prošli put": Pevač se oglasio nakon što je Miliću Vukašinoviću amputirana noga: "Ako mu je potrebna…

"Jedva se izvukao prošli put": Pevač se oglasio nakon što je Miliću Vukašinoviću amputirana noga: "Ako mu je potrebna…

Blic pre 24 sata
Roker Milić Vukašinović morao je da ide na hitnu operaciju, lekari su mu amputirali nogu do kolena, a tim povodom se oglasio Era Ojdanić. Era Ojdanić i Milić Vukašinović su veliki prijatelji, a folker je progovorio o njegovom zdravstvenom stanju… »
Milić Vukašinović osam dana proveo u komi zbog noge: "Bio sam spreman za najgori ishod"

Milić Vukašinović osam dana proveo u komi zbog noge: "Bio sam spreman za najgori ishod"

B92 pre 1 dan
Miliću Vukašinoviću amputirana je noga do kolena, a prošle godine je imao zdravstvenih problema, te je tada osam dana proveo u komi. Pevač Milić Vukašinović u ponedeljak je operisan i amputirana mu je noga do kolena, a roker je dugo trpeo nesnosne… »
Pre godinu dana zbog noge osam dana bio u komi! Milić Vukašinović bio na ivici, jedva mu spasili život

Pre godinu dana zbog noge osam dana bio u komi! Milić Vukašinović bio na ivici, jedva mu spasili život

Kurir pre 1 dan
Folker Milić Vukašinović hitno je operisan juče, 2. decembra, kada su mu lekari amputirali nogu do kolena. Naime, on je danima trpeo nesnosne bolove, nakon čega je tim lekara odlučio da hitno moraju da mu amputiraju nogu, kako bi mu spasili život… »
Pretužna slika iz beogradske bolnice: Miliću Vukašinoviću odsečena noga, supruga se ne odvaja od njega

Pretužna slika iz beogradske bolnice: Miliću Vukašinoviću odsečena noga, supruga se ne odvaja od njega

Svet & Skandal pre 1 dan
Zdravstveno stanje Milića Vukašinovića loše je Milić Vukašinović već duži vremenski period nije dobro. S vremena je zdravstveno stanje Milića Vukašinovića bivalo sve gore, a juče mu je na njegovo insistiranje u beogradskoj bolnici odstranjeno… »
"Prošli put se jedva izvukao" Era Ojdanić o zdravstvenom stanju Milića Vukašinovića, upravo saznao da je njegovom…

"Prošli put se jedva izvukao" Era Ojdanić o zdravstvenom stanju Milića Vukašinovića, upravo saznao da je njegovom…

Kurir pre 1 dan
Milić Vukašinović juče je imao operaciju, a tom prilikom amputirano mu je desno stopalo. Tim povodom oglasio se njegov dugogodišnji prijatelj Era Ojdanić, koji je bio iznenađen informacijom koju je čuo od novinara. - Baš sam mislio da ga pozovem… »
Miliću Vukašinoviću amputirana noga

B92 pre 1 dan
Poznati roker već mesecima je narušenog zdravstvenog stanja, a sada je zbog jakih bolova hitno operisan. Naime, nakon nesnosnih bolova koje je danima trpeo, lekari su hitno operisali Milića Vukašinovića i odlučili da mu amputiraju nogu do kolena… »
Evo zašto je Miliću Vukašinoviću amputirana noga: "Od tih bolova može da se poludi"

Evo zašto je Miliću Vukašinoviću amputirana noga: "Od tih bolova može da se poludi"

B92 pre 1 dan
Nakon nesnosnih bolova koje je danima trpeo, lekari su hitno operisali Milića Vukašinovića i odlučili da mu amputiraju nogu do kolena, a nakon operacije oglasio se i sam pevač. Naime, Milić Vukašinović je operisan, a za "Blic" je otkrio kako se… »
Miliću Vukašinoviću amputirana noga: Danima je trpeo nesnosne bolove, hitno je operisan

Miliću Vukašinoviću amputirana noga: Danima je trpeo nesnosne bolove, hitno je operisan

Večernje novosti pre 1 dan
ROKERU Miliću Vukašinoviću amputirana je noga. Milić Vukašinović Milić Vukašinović danima je trpeo nesnosne bolove, a lekari su ga hitno operisali. Oni su odlučili da mu nogu amputiraju do kolena, a zahvat je izvršen juče. Podsetimo, folker i… »
Oglasio se milić vukašinović nakon amputacije noge Roker otkrio u kakvom je stanju - "u bolnici sam, imao sam nesnosne…

Oglasio se milić vukašinović nakon amputacije noge Roker otkrio u kakvom je stanju - "u bolnici sam, imao sam nesnosne…

Večernje novosti pre 1 dan
ROKERU Miliću Vukašinoviću juče je amputirana noga do kolena. Foto: ATA images/A. Ahel Roker se nakon teške operacije oglasio i otkrio kako je došlo do komplikacija: - U bolnici sam, dobro se osećam. Imao sam nesnosne bolove u stopalima, doktori su… »
Miliću Vukašinoviću amputirana noga: Roker hitno operisan: Danima je trpeo nepodnošljive bolove

Miliću Vukašinoviću amputirana noga: Roker hitno operisan: Danima je trpeo nepodnošljive bolove

Blic pre 1 dan
Rokeru Miliću Vukašinoviću amputirana je noga. Milić Vukašinović danima je trpeo nesnosne bolove, a lekari su ga hitno operisali. Oni su odlučili da mu nogu amputiraju do kolena. Podsetimo, folker i roker Milić Vukašinović krajem prošle godine… »
"Neće jednom doktoru za rok, odsečena noga da uništi život": Milić Vukašinović se oglasio za "Blic" nakon operacije

"Neće jednom doktoru za rok, odsečena noga da uništi život": Milić Vukašinović se oglasio za "Blic" nakon operacije

Blic pre 1 dan
Rokeru Miliću Vukašinoviću juče je amputirana noga do kolena, a on se nakon operacije oglasio za "Blic" i otkrio kako se oseća. Naime, Milić Vukašinović je operisan jutros, a za "Blic" je otkrio kako se oseća. - Evo me u raju. Ja sam vam u… »
"To sebi nikada neću oprostiti": Ćerka Milića Vukašinovića se predozirala, a ovako je roker govorio o njoj: "Vodili smo je…

"To sebi nikada neću oprostiti": Ćerka Milića Vukašinovića se predozirala, a ovako je roker govorio o njoj: "Vodili smo je…

Blic pre 1 dan
Roker Milić Vukašinović hitno je operisan nakon što je mesecima trpeo nepodnošljive bolove, a lekari su mu amputirali nogu do kolena. Život Milića Vukašinovića je obeležila velika tragedija, a svojevremeno je u bolnoj ispovesti rekao je kako… »
Miliću Vukašinoviću amputirana noga! Trpeo nesnosne bolove danima, nakon duže borbe lekari su morali da to urade

Miliću Vukašinoviću amputirana noga! Trpeo nesnosne bolove danima, nakon duže borbe lekari su morali da to urade

Kurir pre 1 dan
Rokeru Miliću Vukašinoviću amputirana je noga Naime, nakon nesnosnih bolova koje je danima trpeo, lekari su ga hitno operisali i odlučili da mu amputiraju nogu do kolena Operacija je izvršena juče, 2. novembra, a on je u stabilnom stanju. Podsetimo… »

Mondo pre 1 dan
Rokeru Miliću Vukašinoviću amputirana je noga, saznaje Telegraf. Nakon nesnosnih bolova koje je danima trpeo, lekari su Milića Vukašinovića hitno operisali, i odlučili da mu amputiraju nogu do kolena. Posle intenzivnih bolova koje je trpeo nekoliko… »
Zbog noge je bio 8 dana u komi: Miliću Vukašinoviću su lekari pre godinu dana jedva spasili život, a ovako je govorio o…

Zbog noge je bio 8 dana u komi: Miliću Vukašinoviću su lekari pre godinu dana jedva spasili život, a ovako je govorio o…

Blic pre 1 dan
Miliću Vukašinović hitno je amputirana noga do kolena, a roker je dugo trpeo nepodnošljive bolove. Milić Vukašinović je i prošle godine imao zdravstvenih problema, kada je 8 dana proveo u komi zbog noge. On je morao da ide i na hitnu operaciju… »
"Bio sam na ivici...": Zbog noge je 8 dana proveo u komi, pre godinu dana Miliću su jedva spasili život

"Bio sam na ivici...": Zbog noge je 8 dana proveo u komi, pre godinu dana Miliću su jedva spasili život

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Folkeru Miliću Vukašinoviću hitno je operisan juče, 2. decembra, kada su mu lekari amputirali nogu do kolena. Naime, on je danima trpeo nesnosne bolove, nakon čega je tim lekara odlučio da hitno moraju da mu amputiraju nogu, kako bi… »

Vesti dana »