Повезане вести

"Једва се извукао прошли пут": Певач се огласио након што је Милићу Вукашиновићу ампутирана нога: "Ако му је потребна нека…

"Једва се извукао прошли пут": Певач се огласио након што је Милићу Вукашиновићу ампутирана нога: "Ако му је потребна нека…

Блиц 03.12.2024
Рокер Милић Вукашиновић морао је да иде на хитну операцију, лекари су му ампутирали ногу до колена, а тим поводом се огласио Ера Ојданић. Ера Ојданић и Милић Вукашиновић су велики пријатељи, а фолкер је проговорио о његовом… »
Милић Вукашиновић осам дана провео у коми због ноге: "Био сам спреман за најгори исход"

Милић Вукашиновић осам дана провео у коми због ноге: "Био сам спреман за најгори исход"

Б92 03.12.2024
Милићу Вукашиновићу ампутирана је нога до колена, а прошле године је имао здравствених проблема, те је тада осам дана провео у коми. Певач Милић Вукашиновић у понедељак је оперисан и ампутирана му је нога до колена, а рокер је… »
"Прошли пут се једва извукао" Ера Ојданић о здравственом стању Милића Вукашиновића, управо сазнао да је његовом пријатељу…

"Прошли пут се једва извукао" Ера Ојданић о здравственом стању Милића Вукашиновића, управо сазнао да је његовом пријатељу…

Курир 03.12.2024
Милић Вукашиновић јуче је имао операцију, а том приликом ампутирано му је десно стопало. Тим поводом огласио се његов дугогодишњи пријатељ Ера Ојданић, који је био изненађен информацијом коју је чуо од новинара. - Баш сам… »
Претужна слика из београдске болнице: Милићу Вукашиновићу одсечена нога, супруга се не одваја од њега

Претужна слика из београдске болнице: Милићу Вукашиновићу одсечена нога, супруга се не одваја од њега

Свет & Скандал 03.12.2024
Здравствено стање Милића Вукашиновића лоше је Милић Вукашиновић већ дужи временски период није добро. С времена је здравствено стање Милића Вукашиновића бивало све горе, а јуче му је на његово инсистирање у београдској… »
Пре годину дана због ноге осам дана био у коми! Милић Вукашиновић био на ивици, једва му спасили живот

Пре годину дана због ноге осам дана био у коми! Милић Вукашиновић био на ивици, једва му спасили живот

Курир 03.12.2024
Фолкер Милић Вукашиновић хитно је оперисан јуче, 2. децембра, када су му лекари ампутирали ногу до колена. Наиме, он је данима трпео несносне болове, након чега је тим лекара одлучио да хитно морају да му ампутирају ногу, како би… »
Ево зашто је Милићу Вукашиновићу ампутирана нога: "Од тих болова може да се полуди"

Ево зашто је Милићу Вукашиновићу ампутирана нога: "Од тих болова може да се полуди"

Б92 03.12.2024
Након несносних болова које је данима трпео, лекари су хитно оперисали Милића Вукашиновића и одлучили да му ампутирају ногу до колена, а након операције огласио се и сам певач. Наиме, Милић Вукашиновић је оперисан, а за "Блиц" је… »
Милићу Вукашиновићу ампутирана нога

Б92 03.12.2024
Познати рокер већ месецима је нарушеног здравственог стања, а сада је због јаких болова хитно оперисан. Наиме, након несносних болова које је данима трпео, лекари су хитно оперисали Милића Вукашиновића и одлучили да му… »
Огласио се милић вукашиновић након ампутације ноге Рокер открио у каквом је стању - "у болници сам, имао сам несносне болове"…

Огласио се милић вукашиновић након ампутације ноге Рокер открио у каквом је стању - "у болници сам, имао сам несносне болове"…

Вечерње новости 03.12.2024
РОКЕРУ Милићу Вукашиновићу јуче је ампутирана нога до колена. Фото: АТА имагес/А. Ахел Рокер се након тешке операције огласио и открио како је дошло до компликација: - У болници сам, добро се осећам. Имао сам несносне болове у… »
Милићу Вукашиновићу ампутирана нога: Данима је трпео несносне болове, хитно је оперисан

Милићу Вукашиновићу ампутирана нога: Данима је трпео несносне болове, хитно је оперисан

Вечерње новости 03.12.2024
РОКЕРУ Милићу Вукашиновићу ампутирана је нога. Милић Вукашиновић Милић Вукашиновић данима је трпео несносне болове, а лекари су га хитно оперисали. Они су одлучили да му ногу ампутирају до колена, а захват је извршен јуче… »
"То себи никада нећу опростити": Ћерка Милића Вукашиновића се предозирала, а овако је рокер говорио о њој: "Водили смо је на…

"То себи никада нећу опростити": Ћерка Милића Вукашиновића се предозирала, а овако је рокер говорио о њој: "Водили смо је на…

Блиц 03.12.2024
Рокер Милић Вукашиновић хитно је оперисан након што је месецима трпео неподношљиве болове, а лекари су му ампутирали ногу до колена. Живот Милића Вукашиновића је обележила велика трагедија, а својевремено је у болној исповести… »
"Неће једном доктору за рок, одсечена нога да уништи живот": Милић Вукашиновић се огласио за "Блиц" након операције

"Неће једном доктору за рок, одсечена нога да уништи живот": Милић Вукашиновић се огласио за "Блиц" након операције

Блиц 03.12.2024
Рокеру Милићу Вукашиновићу јуче је ампутирана нога до колена, а он се након операције огласио за "Блиц" и открио како се осећа. Наиме, Милић Вукашиновић је оперисан јутрос, а за "Блиц" је открио како се осећа. - Ево ме у рају. Ја… »
Милићу Вукашиновићу ампутирана нога: Рокер хитно оперисан: Данима је трпео неподношљиве болове

Милићу Вукашиновићу ампутирана нога: Рокер хитно оперисан: Данима је трпео неподношљиве болове

Блиц 03.12.2024
Рокеру Милићу Вукашиновићу ампутирана је нога. Милић Вукашиновић данима је трпео несносне болове, а лекари су га хитно оперисали. Они су одлучили да му ногу ампутирају до колена. Подсетимо, фолкер и рокер Милић Вукашиновић крајем… »
Због ноге је био 8 дана у коми: Милићу Вукашиновићу су лекари пре годину дана једва спасили живот, а овако је говорио о борби…

Због ноге је био 8 дана у коми: Милићу Вукашиновићу су лекари пре годину дана једва спасили живот, а овако је говорио о борби…

Блиц 03.12.2024
Милићу Вукашиновић хитно је ампутирана нога до колена, а рокер је дуго трпео неподношљиве болове. Милић Вукашиновић је и прошле године имао здравствених проблема, када је 8 дана провео у коми због ноге. Он је морао да иде и на… »

Мондо 03.12.2024
Рокеру Милићу Вукашиновићу ампутирана је нога, сазнаје Телеграф. Након несносних болова које је данима трпео, лекари су Милића Вукашиновића хитно оперисали, и одлучили да му ампутирају ногу до колена. После интензивних болова… »
Милићу Вукашиновићу ампутирана нога! Трпео несносне болове данима, након дуже борбе лекари су морали да то ураде

Милићу Вукашиновићу ампутирана нога! Трпео несносне болове данима, након дуже борбе лекари су морали да то ураде

Курир 03.12.2024
Рокеру Милићу Вукашиновићу ампутирана је нога Наиме, након несносних болова које је данима трпео, лекари су га хитно оперисали и одлучили да му ампутирају ногу до колена Операција је извршена јуче, 2. новембра, а он је у… »
"Био сам на ивици...": Због ноге је 8 дана провео у коми, пре годину дана Милићу су једва спасили живот

"Био сам на ивици...": Због ноге је 8 дана провео у коми, пре годину дана Милићу су једва спасили живот

Телеграф 03.12.2024
Препоручујемо. Фолкеру Милићу Вукашиновићу хитно је оперисан јуче, 2. децембра, када су му лекари ампутирали ногу до колена. Наиме, он је данима трпео несносне болове, након чега је тим лекара одлучио да хитно морају да му… »

Вести дана »