Povezane vesti
"Mlada na svadbi me je pipkala ceo dan, a onda mi je njen muž rekao..." Pevač se prisetio šok scene na nastupu: Mladoženjin…
Kurir pre 1 dan
Stefan Babić, bivši učesnik muzičkog takmičenja " Zvezde Granda", otkrio je da je na jednoj svadbi, na kojoj je pevao, doživeo skandaloznu situaciju. Stefan je priznao da je više puta imao iskušenja na veseljima na kojima je pevao, a jedno mu se… »
"Rekao sam mladoženji da me njegova žena pipka, zbog njegovog odgovora sam zanemeo" Pevač otkrio šta je doživeo na svadbi
Blic pre 1 dan
Stefan Babić, bivši učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", otkrio je da je na jednoj svadbi, na kojoj je pevao, doživeo skandaloznu situaciju. Stefan je priznao da je više puta imao iskušenja na veseljima na kojima je pevao, a jedno mu se… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Akademiju umetnosti u Novom Sadu: Želimo da se utvrdi odgovornost za tragediju koja nam se dogodila
Danas pre 55 minutajoš 28 povezanih
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
NIN pre 42 minutajoš 19 povezanih
Advokat privedenog aktiviste: Dejan Bagarić u pritvoru da ne bi uticao na novinarku Informera
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih
Stamenković: Netačni navodi glavnog javnog tužioca Nenada Stefanovića
Danas pre 30 minutajoš 14 povezanih