Povezane vesti
Lalatović: Nećemo da dozvolimo da rival više želi da ne izgubi, nego mi da pobedimo
Sportski žurnal pre 1 dan
Vojvodina želi da uđe u grupnu fazu UEFA takmičenja. Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da ekipa neće potceniti Grafičar, kao i da želi plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra od 16 časova… »
Lalatović: "Znamo da su Zvezdina filijala, ali mi smo favoriti"
B92 pre 1 dan
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da ekipa neće potceniti Grafičar, kao i da želi plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra od 16 časova Grafičar u osmini finala Kupa Srbije. "Mi sigurno… »
Lalatović oprezan pred Grafičar: Svi znamo da su Zvezdina filijala, ali moja želja je trofej
Večernje novosti pre 1 dan
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da ekipa neće potceniti Grafičar, kao i da želi plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. FOTO: FK Vojvodina Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra od 16 časova Grafičar u osmini finala Kupa… »
Lalatović opet želi Kup: "Nećemo potceniti Zvezdinu filijalu, u najjačem sastavu napadamo i želimo dalje"
Sportske.net pre 1 dan
Trener Vojvodine Nenad Lalatović očekuje tešku utakmicu u borbi za plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Fudbaleri „stare dame“ dočekuju ekipu Grafičara u sredu od 16 časova, a Lalatović ističe da njegovi igrači neće potceniti rivala. "Kup je… »
Vesti dana »
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 3 satajoš 19 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih