Povezane vesti
"Isterivali su đavola iz mene, bila sam paralizovana" Hrvatica prošla horor u sekti u koju ju je uvukla majka: "Pravi pakao je…
Kurir 03.12.2024
Lucija Marković, studentkinja iz Zagreba, ispričala je traumatična iskustva iz protestantske verske zajednice Reč života, u koju je dospela na nagovor majke. Njen žviotni pakao počeo je nakon razvoda roditelja, kada je i pristupila pomenutoj zajednici, u… »
Hrvatica prošla kroz pakao sekte u koju ju je ugurala majka: „Isterivali su đavola, a onda sam dobila dijagnozu lekara i…
Nova 03.12.2024
: Lucija Marković, zagrebačka studentkinja, u emisiji Nedeljom u 2 ispričala je traumatična iskustva iz protestantske verske zajednice "Riječ života", u koju je dospela na nagovor majke posle razvoda roditelja. U toj zajednici depresija, anoreksija i… »
Vesti dana »

Fico se oglasio povodom atentana na kirka Njegova objava zapalila mreže: Imao sam za milimetar više sreće
Alo pre 4 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 45 minutajoš 23 povezane

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška; Varšava zatvorila sve granične prelaze sa Belorusijom
RTS pre 30 minutajoš 21 povezana

Lidija je došla, ali Ceca ne! Poznato zašto je samo sestra pevačice bila na punoletstvu ćerke Saše Matića
Alo pre 1 satjoš 13 povezanih