Povezane vesti
"Isterivali su đavola iz mene, bila sam paralizovana" Hrvatica prošla horor u sekti u koju ju je uvukla majka: "Pravi pakao…
Kurir 03.12.2024
Lucija Marković, studentkinja iz Zagreba, ispričala je traumatična iskustva iz protestantske verske zajednice Reč života, u koju je dospela na nagovor majke. Njen žviotni pakao počeo je nakon razvoda roditelja, kada je i pristupila pomenutoj… »
Hrvatica prošla kroz pakao sekte u koju ju je ugurala majka: „Isterivali su đavola, a onda sam dobila dijagnozu lekara i…
Nova 03.12.2024
: Lucija Marković, zagrebačka studentkinja, u emisiji Nedeljom u 2 ispričala je traumatična iskustva iz protestantske verske zajednice "Riječ života", u koju je dospela na nagovor majke posle razvoda roditelja. U toj zajednici depresija, anoreksija… »
Vesti dana »

Tramp duplirao carine na čelik i aluminijum na 50 odsto! Američki predsednik potpisao ukaz kojim štiti nacionalnu bezbednost, očekuje se haos van SAD
Kurir pre 9 minutajoš 14 povezanih

Nova: Pretučen student, sin policijskog generala koji je penzionisan zbog studentskih blokada
Beta pre 4 minutajoš 11 povezanih

"Žao mije, ali ne mogu više da ćutim": Mask javno kritikovao zakon o potrošnji SAD kao "ogavan"
Blic pre 39 minutajoš 10 povezanih