Povezane vesti
"Isterivali su đavola iz mene, bila sam paralizovana" Hrvatica prošla horor u sekti u koju ju je uvukla majka: "Pravi pakao je…
Kurir 03.12.2024
Lucija Marković, studentkinja iz Zagreba, ispričala je traumatična iskustva iz protestantske verske zajednice Reč života, u koju je dospela na nagovor majke. Njen žviotni pakao počeo je nakon razvoda roditelja, kada je i pristupila pomenutoj zajednici, u… »
Hrvatica prošla kroz pakao sekte u koju ju je ugurala majka: „Isterivali su đavola, a onda sam dobila dijagnozu lekara i…
Nova 03.12.2024
: Lucija Marković, zagrebačka studentkinja, u emisiji Nedeljom u 2 ispričala je traumatična iskustva iz protestantske verske zajednice "Riječ života", u koju je dospela na nagovor majke posle razvoda roditelja. U toj zajednici depresija, anoreksija i… »
Vesti dana »
(BLOG) Zakon o lustraciji i Zakon o poreklu imovine: Prve dve tačke studentskog programa predstavljene u Novom Sadu
N1 Info pre 9 minutajoš 24 povezane
Saniran kvar na deponiji „Duboko“ posle izlivanja neprečišćene vode u Turski potok i Lužnicu
Zoom UE pre 4 satijoš 29 povezanih
Tramp najavio carine od 10 odsto za osam evropskih zemalja zbog Grenlanda
RTV pre 49 minutajoš 31 povezana
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana
"Grenland nije na prodaju": Premijer Jens Frederik Nilsen predvodio proteste u Nuku protiv američkog preuzimanja ostrva
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih