Povezane vesti
Roman Sava Bojovića „Kako ste čuli za mene“ pobednik konkursa izdavačke kuće Booka
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Roman Sava Bojovića „Kako ste čuli za mene“ pobednik je trećeg po redu godišnjeg Konkursa za najbolji neobjavljeni roman, Izdavačke kuće Booka i OTP banke Srbija, za 2024. godinu. Reč je o delu koje je, kako ističe izdavač… »
Proglašen pobednik trećeg ciklusa: Konkursa za najbolji neobjavljeni roman Izdavačke kuće Booka i OTP banke Srbija
Nedeljnik pre 1 dan
Roman Sava Bojovića „Kako ste čuli za mene“ pobednik je trećeg po redu godišnjeg Konkursa za najbolji neobjavljeni roman, Izdavačke kuće Booka i OTP banke Srbija, za 2024. godinu. Reč je o delu koje je, kako ističe izdavač, zamaha i ambicije… »
Vesti dana »
Niški studenti nakon plenuma: Rektorat da se oglasi povodom nasilja, blokada Filozofskog u petak
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Demonstranti u Seulu traže smenjivanje predsednika zbog pokušaja uvođenja vanrednog stanja
N1 Info pre 3 satajoš 44 povezane
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih
U toku blokada raskrsnice kod Beograda na vodi; Ima manjih incidenata
Insajder pre 16 minutajoš 16 povezanih
Viši tužilac Nenad Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Nova pre 6 satijoš 15 povezanih