Povezane vesti
"Znao sam je sa malih ekrana, a onda nam je došla u kuću" Draško Stanivuković otkrio nepoznat detalj o Lepoj Breni: Želja…
Kurir 03.12.2024
Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković progovorio je o poznanstvu sa Lepom Brenom, te istakao koliko je oduševljen folk divom. Kako je ispričao, Lepa Brena je čak i posetila njegovu porodicu. - Ja sam stvarno neko ko mnogo poštuje Lepu… »
"Znao sam je sa malih ekrana, a onda mi je došla u kuću" Draško Stanivuković otkrio nepoznat detalj o Lepoj Breni: "To mi…
Blic 03.12.2024
Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković progovorio je o poznanstvu sa Lepom Brenom, te istakao koliko je oduševljen folk divom. Kako je ispričao, Lepa Brena je čak i posetila njegovu porodicu. - Ja sam stvarno neko ko mnogo poštuje Lepu… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 9 minutajoš 26 povezanih
Održana akcija „Dođi na Mostar, ako imaš petlju“: Blokada prošla bez incidenata (FOTO; VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 25 povezanih
Biden uveo široke sankcije ruskom energetskom sektoru u poslednjem pokušaju da kazni Kremlj
Slobodna Evropa pre 21 minutajoš 59 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 8 povezanih