Povezane vesti
Parlament Abhazije glasao protiv investicijskog sporazuma s Rusijom
Al Jazeera 03.12.2024
Čelnici opozicije tvrde da je taj sporazum štetan za ekonomsku suverenost Abhazije jer pogoduje imućnim Rusima i kompanijama zainteresovanim za kupovinu nekretnina u crnomorskoj regiji. Parlament odmetnute gruzijske pokrajine Abhazije, koju podržava… »
Zaboli Putinu nož u leđa, propao mu sporazum sa odbeglom regijom! Poslali poruku - "Ne želimo ruske investitore"
Mondo 03.12.2024
Parlament Abhazije glasao protiv ratifikacije investicionog sporazuma sa Rusijom. Parlament otcepljene gruzijske pokrajine Abhazije, koju podržava Moskva, danas je glasao protiv ratifikacije investicionog sporazuma sa Rusijom koji je izazvao proteste… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 34 minutajoš 8 povezanih
(Video) Upoznajte kristinu- prvu žena koja odlazi na mesec Ispisuje istoriju, a već je bila u svemiru!
Dnevnik pre 9 minutajoš 54 povezane
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 24 minutajoš 66 povezanih