Povezane vesti

Žestok verbalni okršaj trudne Milice i sofije! Unela informacije iz spoljnog sveta: "Radila si kao animir dama..."

Žestok verbalni okršaj trudne Milice i sofije! Unela informacije iz spoljnog sveta: "Radila si kao animir dama..."

Alo pre 16 sati
Milica je danas ušla u sukob sa Sofijom, a tom prilikom je otkrila da je stupila u kontakt sa njenim bivšim dečkom. Trudna Milica Veličković sinoć je ušla na imanje u Šimanovcima sa ciljem da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem… »
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta!" Milica Veličković žestoko odbrusila, Anđela burno reagovala

"Volela bih da je gastoz otac mog deteta!" Milica Veličković žestoko odbrusila, Anđela burno reagovala

Alo pre 18 sati
Milica je optužila Terzu da se takmiči sa nerođenim detetom. Milica Veličković je sinoć ušla u "Elitu 8" u osmom mesecu trudnoće, kako bi se suočila sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom, koji ju je prevario sa Sofijom Janicijević dok… »
"Dno dna" Terza izbegava susret sa Milicom, kad ju je ugledao povukao kukavički potez! (video)

"Dno dna" Terza izbegava susret sa Milicom, kad ju je ugledao povukao kukavički potez! (video)

Alo pre 18 sati
Sramni potez Borislava Terzića. Trudna Milica Veličković sinoć je ušla u rijaliti program kako bi se suočila sa svojim, sada bivšim partnerom Borislavom Terzićem Terzom, koji ju je javno prevario na samom početku rijalitija. Veličkovićeva je… »
Oglasila se majka Milice Veličković! Brutalno o Terzi, pa o njegovoj porodici otkrila: "Čudno mi je..."

Oglasila se majka Milice Veličković! Brutalno o Terzi, pa o njegovoj porodici otkrila: "Čudno mi je..."

Telegraf pre 21 sat
Preporučujemo. Brojni gledaoci Pink televizije pratili su sinoć žestoko suočavanje trudne Milice Veličković sa bivšim verenikom, Borislavom Terzićem Terzom i njegovom novom izabranicom Sofijom Janićijević. Višesatna žestoka rasprava puna… »
Sofija i Terza razmenjivali nežnosti! Zid ih delio od trudne Milice Veličković, javnost frapirana

Sofija i Terza razmenjivali nežnosti! Zid ih delio od trudne Milice Veličković, javnost frapirana

Alo pre 23 sata
Sofija dala sve od sebe da ubedi Terzu da su priče o njenoj prošlosti laž! Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza na samom početku rijalitija prevario je trudnu Milicu Veličković sa cimerkom Sofijom Janićijević. Prethodnu noć, Milica je… »
"Slomila sam se, teško mi je..." Momentalno se oglasila majka Milice Veličković, ne želi više da ćuti!

"Slomila sam se, teško mi je..." Momentalno se oglasila majka Milice Veličković, ne želi više da ćuti!

Alo pre 22 sata
Danica je prokomentarisala suočavanje ćerke sa Terzom i njegovom ljubavnicom Sofijom Janićijević. Trudna Milica Veličković sinoć je ušla na imanje u Šimanovcima sa ciljem da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i devojkom sa… »
Zbog Terzinog nervnog sloma u Eliti nastao haos na mrežama: "Karma nikad nije ostala dužna, kao ranjenik"

Zbog Terzinog nervnog sloma u Eliti nastao haos na mrežama: "Karma nikad nije ostala dužna, kao ranjenik"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Milica Veličković prethodne noći ušla je na velelepno imanje u Šimanovcima i postala učesnik Elite 8, što je izazvalo haos. Njen bivši verenik i Sofija Janićijević sa kojom je prevario trudnu Milicu ostali su bez teksta kada su… »
Oglasila se majka Milice Veličković Nakon epskog ulaska i burne noći imala da poruči samo jedno!

Oglasila se majka Milice Veličković Nakon epskog ulaska i burne noći imala da poruči samo jedno!

Alo pre 1 dan
Nije šokirana Terzinim ponašanjem! Trudna Milica Veličković sinoć je ušla na imanje u Šimanovcima sa ciljem da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i devojkom sa kojom ju je prevario na samom početku rijalitija, Sofijom… »
"Da je otac mog deteta Gastoz"! Milica šokirala čitavu javnost, Anđela odmah skočila: "Želim da ostanete..."

"Da je otac mog deteta Gastoz"! Milica šokirala čitavu javnost, Anđela odmah skočila: "Želim da ostanete..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Nakon što je sinoć ušla u Elitu, tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Milica Veličković nastavila je da optužuje Sofiju Janićijević i Borislava Terzića Terzu. - Ne mislim da on plače zbog deteta, slažem se sa… »

Vesti dana »