Povezane vesti
Sivić pred Kup Srbije: Protiv Radničkog 1923 kao za finale
Sandžak haber 03.12.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas, uoči utakmice sa gostujućim Radničkim 1923 iz Kragujevca u osmini finala Kupa Srbije, da je pronuđen da odmori većinu prvotimaca. “To je potreba jer je prvenstvo prioritet. Došlo je do… »
Radio sto plus 03.12.2024
“To je potreba jer je prvenstvo prioritet. Došlo je do potrošnje materijala kod grupe igrača. Izneli su čitav teret jesenje polusezone. Moramo da ih osvežimo, hteli ili ne. To je pokazala i utakmica protiv Vojvodine (0:4). Naš cilj je uvek isti, a to je… »
RTV Novi Pazar 03.12.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas, uoči utakmice sa gostujućim Radničkim 1923 iz Kragujevca u osmini finala Kupa Srbije, da je pronuđen da odmori većinu prvotimaca. “To je potreba jer je prvenstvo prioritet. Došlo je do… »
Dadić: Da ponovo eliminišemo Novi Pazar iz Kupa
Radio sto plus 03.12.2024
Dvadesetšestogodišnji levi bek je dodao da visok poraz Novog Pazara od Vojvodine (0:4) nije promenio visoko mišljenje koje imaju o rivalu u Kupu, pogotovo jer su pre nešto više od dva meseca poraženi na Gradskom stadionu (2:0). “Novi Pazar je ekipa sa… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 26 minutajoš 16 povezanih

Deveti dan protesta, predstavnici "Pobunjenog univerziteta" i dalje ispred Vlade
Insajder pre 4 satijoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 5 minutajoš 37 povezanih

Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Sputnik pre 30 minutajoš 24 povezane

Nekoliko povrijeđenih u sukobu policije i građana ispred Skupštine Novog Sada
Al Jazeera pre 1 satjoš 34 povezane